ESPN: Manchester United johtaa siirtokilpaa Jadon Sanchosta – Dortmund asetti hyökkääjälleen suuren hintalapun

© Kuva: Getty Images

Manchester United johtaa ESPN:n mukaan siirtokilpaa Borussia Dortmundin Jadon Sanchosta. Saksalaisseura aikoo kuitenkin vielä odottaa kilpailua Liverpoolin ja Chelsean suunnalta.

Dortmund on tiettävästi valmis myymään Sanchon kuluvan kauden päätteeksi eteenpäin. Bundesliigaseura ei kuitenkaan aio luopua 20-vuotiaasta tähtipelaajastaan halvalla, asettaen hänelle peräti 130 miljoonan euron suuruisen hintalapun.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solsjkær on tehnyt Sanchosta hänen ykköskohteensa kesän siirtoikkunaa varten. Dortmund toivoo, että Liverpool ja Chelsea pystyvät haastamaan Unitedin siirtokilvassa, nostaakseen pelaajan siirtosummaa mahdollisimman paljon.

Jadon Sancho ja Chelsean laitahyökkääjä Callum Hudson-Odoi ovat pitkäaikaisia ystäviä. Kuva: Getty Images

Kummankin seuran kohdalla on kuitenkin mutkia matkassa.

Liverpool ei ole tiettävästi halukas maksamaan Dortmundin pyytämää siirtokorvausta pelaajasta, jonka pitäisi taistella avauksen paikasta Roberto Firminon, Mohamed Salahin ja Sadio Manén kanssa.

Chelsean eduksi Sancho on varttunut Lontoossa The Bluesin fanina. Se on kuitenkin upottanut jo 44 miljoonaa euroa Ajaxista hankittuun Hakim Ziyechiin, joka liittyy joukkueen vahvuuteen ensi kauden alussa.

Sancho on tehnyt tällä kaudella 17 maalia ja antanut 19 maalisyöttöä 35 otteluun, kun otetaan kaikki kilpailut huomioon. Englannin maajoukkuehyökkääjä siirtyi Dortmundiin Manchester Citystä vuonna 2017.