Manchester United on ollut huhujen mukaan kahden englantilaispelaajan, James Maddisonin sekä Jack Grealishin, perässä. Nyt Manchester Evening News tietää kertoa, että valinta olisi kohdistumassa Grealishiin.

Lehden mukaan Aston Villan kapteeni Grealish olisi saatavissa halvemmalla, varsinkin jos Aston Villa putoaa kauden päätteeksi Mestaruussarjaan. Aston Villa oli putoajan paikalla, toiseksi viimeisenä, kun sarjakausi keskeytyi koronaviruspandemian takia. Piste-ero turvaan on kuitenkin vain kaksi pistettä.

Maddison on vakuutellut jatkavansa ensi kaudella Leicesterissä. Maddisonin sopimus Leicesterin kanssa on voimassa kesään 2023. Myös Grealishin sopimus on kesään 2023, mutta hänen uskotaan lähtevän kasvattiseurastaan kesällä, huolimatta siitä säilyykö Villa vai ei.

Man Utd yritti tehdä lehden mukaan Grealishin kanssa jo helmikuussa esisopimuksen. Tällä hetkellä Grealishin markkina-arvo on Tranfermarktin mukaan 30,5 miljoonaa euroa. Maddisonin arvo on noin 48 miljoonaa euroa.

Manchester Unitedin varatoimitusjohtaja Ed Woodward kertoi torstaina, että seura ei ole immuuni koronaviruksen aiheuttamille taloudellisille vaikutuksille. Woodward vakuutteli silti, että seura aikoo olla tulevassa siirtoikkunassa ”erittäin kilpailukykyinen”. United on Grealishin lisäksi ollut kiinnostunut Borussia Dortmundin laiturista Jadon Sanchosta.

Molemmat pelimiehet sopisivat erinomaisesti Unitedin nykyiseen pelaajarekrytointipolitiikkaan, jonka mukaan seura suosii nuoria englantilaisia pelaajia. Valioliiga.comin toimittaja Kim Keränen analysoi aiemmin Unitedin näkökulmasta sitä, olisiko Grealish sopiva hankinta Unitedille. Voit lukea analyysin tästä.