Manchester Unitedin odotetaan tekevän kauppoja – tai ainakin yrittävän kauppojen tekemistä – tammikuussa.

ESPN kertoo, että United on kiinnostunut hankkimaan Max Aaronsin Norwichista. Kyseessä on 20-vuotias oikea laitapakki, joka on Transfermarktin mukaan koko seuran arvokkain pelaaja.

Aaronsin sopimus päättyy vasta kesällä 2024, ja koska Norwichilla on realistiset mahdollisuudet nousta ensi kaudeksi Valioliigaan, seura ei välttämättä suostu myymään timanttiaan vielä tammikuussa. TM:n mukaan Aaronsin siirtomarkkina-arvo on 20 miljoonaa euroa, mutta on hyvin mahdollista, että Man Unitedin olisi lyötävä huomattavasti suurempi summa pöytään.

ESPN kertoo, että United yrittää hankkia tammikuussa myös ecuadorilaisen Moisés Caicedon. 19-vuotias keskikentän keskustan pelaaja pelaa kotimaansa Independiente de Vallessa. Vyöllä on vasta 31 ottelua seuran edustusjoukkueessa, mutta nuorukainen on nähty jo neljä kertaa Ecuadorin A-maajoukkueessa.

Caicedo ei olisi Unitedille suuri investointi, sillä miehen siirtomarkkina-arvoksi arvioidaan viitisen miljoonaa euroa.

Man Unitedin ovesta ulos sen sijaan saattaisi olla ESPN:n mukaan lähdössä Brandon Williams. 20-vuotiaan laitapakin kohdalla kyseeseen tulisi loppukauden mittainen laina, mutta senkin toteutuminen voi riippua siitä, saako United hankittua Aaronsin tammikuussa.

ESPN:n tietojen mukaan useampi seura on tarjonnut Williamsille lainapestin mahdollisuutta.