Manchester Unitedin ex-pelaaja Roy Keane ei ollut tyytyväinen Unitedin esitykseen sunnuntai-iltana Stamford Bridgellä. Ottelu päättyi Chelseata vastaan 0-0. Manchester City karkasi jo 12 pisteen päähän.

Keane haukkui ottelun tylsäksi ja oli vihainen ottelun jälkeen.

– Se oli huono peli. Muutuin vihaisemmaksi mitä pidemmälle se eteni. Unitedilla ei ollut halua maalintekoon, laadun puutetta. Isot pelit ovat olleet pettymyksiä tällä kaudella, niissä United ei ole esiintynyt edukseen. Se huolestuttaa, Keane kommentoi Sky Sportsille.

[readmore from=manchester-united]

Keane tunnettiin oman pelaajauran aikana suuresta voitontahdosta. Nyt hän ei sitä nähnyt ollenkaan ja on huolissaan siitä.

– Tuntuu, että he koittavat olla häviämättä otteluita. Heidän pitäisi miettiä voittoa enemmän. Ajatukset pitäisi olla Cityn jahtaamisessa, eikä kakkossijan varmistamisessa. Ottelu voi joskus päättyä 0-0 ja voit pelata hyvän ottelun, mutta näitä esityksiä on tullut liikaa. Heillä on hyviä hyökkäyspään pelaajia mikä ihmetyttää.

Keane antoi kritiikkiä myös Thomas Tuchelille ja Ole Gunnar Solskjærille.

– He sanovat ensimmäiseksi, että ovat tyytyväisiä nollapeliin. Joukkueet joissa pelasin halusivat tehdä maaleja. Saatoimme päästä maaliin, mutta halusimme tehdä kaksi. Sen pitäisi olla tavoite.