Keskiviikkoillan viimeinen valioliigaottelu Crystal Palacen ja Manchester Unitedin välillä päättyi maalittomaan tasapeliin.

Kyseessä oli Manchester Unitedin kolmas peräkkäinen 0-0-tulos, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Se on viimeksi onnistunut maalinteossa noin 285 peliminuuttia sitten.

United jää tuloksen myötä sarjataulukon toiselle sijalle, peräti 14 pisteen päähän paikallisvastustaja Manchester Citystä.

Manchester United

@ManUtd
It finishes all square in south London.

🔴 #MUFC
#️⃣ #CRYMUN
🏆 #PL

Manchester United aloitti ottelun takajalalla ja salli Crystal Palacelle useamman puolittaisen maalipaikan avauskympin sisällä. ”Henkilökohtaisten syiden takia” ottelun missannutta David De Geaa paikannut Dean Henderson ei kuitenkaan joutunut tolppiensa välissä torjuntatöihin.

Nemanja Matic pakotti Vicente Guaitan sen sijaan huikeaan torjuntaan pelin 12. minuutilla, kun serbin kimmonnut laukaus Bruno Fernandesin tiputuksesta oli leijailla Palace-maalin takakulmaan. Vartin kohdalla Marcus Rashford ampui hyvästä paikasta hieman ohi maalin.

LUE MYÖS: Jymypaukku! Sarjajumbo taisteli miehen vajaalla voittoon – Leicester pudotti samaan aikaan pisteitä

Ottelun avausjakso eteni tämän jälkeen tasaisesti, eikä kumpikaan joukkue maalipaikoilla herkutellut.

Aivan ensimmäisen puoliajan lopulla Aaron Wan-Bissaka oli löytää Edinson Cavanin avopaikasta matalalla keskityksellään, mutta Joel Wardin upea väliintulo pelasti Palacen lähes varmalta takaiskulta.

Ensimmäinen puoliaika Selhurst Parkin sumuisissa olosuhteissa päättyi täten maalittomaan tasatilanteeseen. Manchester Unitedin edellisestä maalista oli näin kulunut tasan neljä tuntia.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Sumuverho peitti Selhurst Parkin avausjakson aikana. Kuva: Getty Images

Toisen jakson ensimmäisestä maalipaikasta vastasi Palace, kun Jordan Ayew latasi pallon tulisesti kohti maalia Christian Benteken syötöstä. Henderson kuitenkin liimasi pallon hanskoihinsa ja piti vedon ulkona.

Tunnin kohdalla Andros Townsend kävi puolestaan lähellä maalia Palacen muuriin jääneen vapaapotkun jälkeen. Englantilaislaituri ampui irtopallon vaarallisesti suoraan ilmasta, mutta yritys pomppi hieman ohi tolpan.

Ole Gunnar Solslkjær yritti elävöittää Unitedin vaisua hyökkäyspelaamista tuomalla Scott McTominayn ja Daniel Jamesin kehiin. Jälkimmäinen pääsikin heti hyvään puskupaikkaan Luke Shaw’n keskityksestä, mutta yritys oli heikko.

[readmore from=Manchester-United]

Viimeisen kymmenen minuutin aikana Mason Greenwood kävi kertaalleen lähellä maalintekoa terävällä laukauksella rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta se viuhui yli Guaitan maalin. Patrick van Aanholt epäonnistui puolestaan läpiajosta, jota ei huomattu liputtaa sumuverhon takaa paitsioksi.

Lopulta kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin, joka oli jo Manchester Unitedin kolmas peräkkäinen kaikki kilpailut mukaan lukien. Crystal Palacelle se oli toinen 0-0-tulos putkeen.