Manchester United pelasi sunnuntaina harjoituskautensa ensimmäisen ottelun, kun se kohtasi Wayne Rooneyn luotsaaman Derbyn.

Man Unitedin riveistä loistivat poissaolollaan kaikki EM-kisoissa pelanneet pelaajat, joten kentällä nähtiin lukuisia tulevaisuuden tähtiä.

Yhteensä peräti 23 eri United-pelaajaa sai vastuuta joukkueen 2-1-voittoon päättyneessä ottelussa. Maalinteossa onnistuivat laitahyökkääjät Tahith Chong sekä Facundo Pellistri, jotka kumpikin pelaavat mitä todennäköisimmin tulevan kauden lainalla jossain päin Eurooppaa.

United pelaa kesän aikana vielä neljä harjoitusottelua. Tällä viikolla se kohtaa QPR:n, ensi viikolla vastaan asettuvat Brentford ja Preston. Viimeisessä harjoitusottelussaan United isännöi Evertonia.

Man Unitedin kausi käynnistyy 14. elokuuta, jolloin se kohtaa verivihollisensa Leedsin. Rooneyn mukaan Ole Gunnar Solskjærilla on tulevalla kaudella valtavat menestyspaineet, sillä joukkueen on nyt voitettava pokaaleja. Edellisestä on ehtinyt vierähtää aikaa jo neljä vuotta.

– Luulen, että paineita tulee olemaan paljon. Niitä on tosin aina Manchester Unitedin kanssa, Rooney sanoi sunnuntain harjoitusottelun jälkeen.

Jadon Sancho saapuu joukkueeseen ja huhutaan, että muu pelaaja myös. He lähestyvät nyt kautta, jolta fanit haluavat menestystä ja pokaaleja. Olella ja hänen valmennustiimillään on valtavat paineet saavuttaa se.

– Valioliigassa on erittäin hyviä joukkueita. Manchester City ja Liverpool ovat voittaneet Valioliigan mestaruuden kahtena viime kautena ja Chelsea voitti Mestarien liigan. Manchester United on kuitenkin vähitellen parantanut ja luulen, että he ovat nyt paikassa, jossa he todella haastavat nämä joukkueet ensi kaudella.

Manchester United

@ManUtd
🎥 The moment two legends were reunited ❤️

#MUFC

Manchester United

@ManUtd
A solid win on the road to kick off our pre-season journey ✔️

#MUFC