Cristiano Ronaldon ateriavalinta pysäytti koko Man Unitedin joukkueen – ”Mitä Cristianolla on lautasellaan?”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldolla on jo nyt ollut suuri vaikutus Manchester Unitedin toimintaan.

Ronaldo iski heti kaksi maalia Newcastlen verkkoon viime lauantaina pelatussa valioliigaottelussa. Yhtä lailla vaikutus on näkynyt myös kentän ulkopuolella.

Ronaldon äärimmäisen kurinalaisesta kehonhuollosta on puhuttu jo vuosien ajan. Nyt sitä pääsee todistamaan Unitedin joukkue.

Joukkueen maalivahti Lee Grant paljasti TalkSPORT:n haastattelussa, kuinka pysäyttävä hetki ruokailu Ronaldon kanssa oli monelle Unitedin pelaajalle.

– Yksi esimerkki [Cristiano Ronaldon vaikutuksesta joukkueeseen] saatiin perjantai-iltana hotellilla, Grant aloitti.

– Kuten moni tietää, perjantai-iltaisin on usein vähän jotain herkkua tarjolla. On ehkä omenapaistosta tai vanukasta tai vähän brownieta ja kermaa.

– Voin kertoa, että yksikään pelaaja ei koskenut omenapaistokseen eikä vanukkaaseen. Yksikään pelaaja ei mennyt hakemaan brownieta, vaan kaikki istuivat paikoillaan.

– Yksi pelaajista kysyi minulta: ”Mitä Cristianolla on lautasellaan?” Luonnollisesti se oli niin terveellinen lautasmalli kuin voi vain kuvitella.

Ronaldon ruokavalio pitää tiettävästi sisällään muun muassa tuoreita hedelmiä, salaattia, pähkinöitä, kokojyvätuotteita, kalaa, kvinoaa ja kanaa.

– Yhdellä hänen lautasistaan oli kvinoaa, avokadoa ja muutama keitetty kananmuna. Tämä mies on uskomattomassa kunnossa.

LUE MYÖS