Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on aloittanut kautensa räjähtävästi.

28-vuotias Pogba on antanut huimat seitsemän maalisyöttö neljään ensimmäiseen otteluun. Ranskalaistaituri hätyyttelee tällä kaudella tosissaan yhden kauden maalisyöttöennätystä, jonka jakavat Thierry Henry [2002-03] ja Kevin De Bruyne [2019-20] 20 maalisyötöllään.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on ansaitusti kehunut Pogbaa alkukaudesta. Norjalaisluotsia ei kuitenkaan kiinnosta syöttötilastot vaan hän katsoo niiden taakse.

[readmore from=Manchester-United]

– Paul palasi joukkueeseen hoikkana ja kaikin puolin loistavassa kunnossa. Hän on työskennellyt todella kovasti kesän aikana, Solskjær kertoi joukkueen UCL-avauksen alla.

– Paul on aina ollut hyvä syöttämään eikä hän ole saanut edes maalisyöttöjä tämän kauden parhaista syötöistään. En kuitenkaan kiinnitä huomiota syöttötilastoihin, se on sosiaalisen median asia. Minun on kuitenkin sanottava, että Paul on pelannut todella hyvin.

Manchester Unitedin pelit jatkuvat jo tänä iltana, kun joukkue kohtaa Mestarien liigan avausottelussaan sveitsiläisseura Young Boysin. Ottelu potkaistaan käyntiin Bernin Wankdorf Stadionilla kello 19:45 Suomen aikaa.

LUE MYÖS: Paul Pogban mielipide muuttumassa – jääkö sittenkin Manchester Unitediin?