Manchester Unitedilla on käytössään kovia hyökkäysaseita, vaikkapa Cristiano Ronaldon ja Marcus Rashfordin muodossa. Keskikenttäpelaajista löytyy tehoja myös.

Kun lukee The Athleticin summausta saman joukkueen puolustuspäästä, ymmärtää nopeasti miten totaalisesti se elää hyökkäyksensä tehojen varassa. Vaikka Unitedin kausi monilla mittareilla onkin tähän saakka epäonnistunut, on joukkue edelleen Valioliigan taulukon sijalla seitsemän. Sen puolustuspään saldojen mukaan sijan pitäisi olla noin 10 pykälää matalampi.

Juuri nyt vain Newcastle ja Norwich – vahvimmat putoajakandidaatit – ovat päästäneet enemmän maaleja kuin Manchester United. Joukkueen maaliero painui lauantaina miinukselle.

Toisessa päässä taulukkoa Manchester City, Liverpool ja Chelsea ovat päästäneet yhteensä yhtä monta (21) maalia kuin United.

Huolimatta Watfordin lauantaina punaisista ottamasta 4-1 -voitosta, ei tässäkään ottelussa syntipukin asemaan varsinaisesti sovi laittaa maalivahti David de Geaa. Esimerkiksi kahden kömpelön haaston myötä ulos ajettu maajoukkuetoppari Harry Maguire on sitten toinen asia.