Manchester Unitedin putoaminen Mestarien liigasta tarkoittaa sitä, että sillä on meneillään pisin pokaaliton putkensa vuosikymmeniin, kertoo Sky Sports.

United putosi Mestarien liigasta tiistaina neljännesvälierävaiheessa, kun se kärsi kotonaan 0-1-tappion Atlético Madridille ja hävisi otteluparin yhteismaalein 1-2.

Manchesteriläiset voivat käytännössä voittaa pokaalin aikaisintaan ensi vuoden helmikuussa, jolloin seuraavan kauden liigacupin finaali pelataan.

United voitti edellisen pokaalinsa keväällä 2017, kun se juhli Eurooppa-liigan mestaruutta. Manchesterin suurseura on viimeksi pelannut kauemmin pokaalitta neljä vuosikymmentä sitten. Vuoden 1977 FA Cupin voiton jälkeen Unitedin oli odotettava vuoteen 1983, kunnes se voitti kyseisen pystin uudestaan.

Manchester Unitedin tämän kauden voittoprosentti (45) on sen huonoin sitten kauden 1989-90.

Unitedin taival tämän kauden liigacupissa päättyi kolmanteen kierrokseen, FA Cupissa tuli noutaja neljännellä kierroksella ja Mestarien liigassa pokaalijahti päättyi ensimmäiseen pudotuspelikierrokseen. Valioliigassa United on kirjoitushetkellä viidentenä, 20 pisteen päässä sarjakärki Manchester Citystä.

LUE MYÖS: