Manchester United otti maanantaina tärkeät kolme sarjapistettä taistelussa paikoista eurokentille. Mestarien liigaan oikeuttavaan TOP 4 -sijoitukseen yltäminen on jo lähes utopiaa, mutta voitto Brentfordista oli tärkeä, jotta niskaan hengittävät West Ham ja Wolves pysyisivät loitommalla ja paikka edes Eurooppa-liigassa heltiäisi.

Ensimmäisen puoliajan ainoa hyväksytty maali nähtiin 9. peliminuutilla. Anthony Elanga juoksi pallon kanssa päätyrajalle asti ja syötti täydestä vauhdista tarkasti takaviistoon parhaalle maalintekosektorille. Siellä odotteli Bruno Fernandes, jolla oli helppo työ sijoittaa pallo liki tyhjään maaliin.

Vielä jakson lopulla myös Cristiano Ronaldo tuuletteli antaumuksella maalia ohjattuaan ykkösellä verkkoon Juan Matan poikittaissyötön. Maali vietiin kuitenkin portugalilaistähdeltä pois VAR-tarkistuksen jälkeen millimetripaitsiona.

Tunnin pelin kohdalla Cristiano Ronaldon onni kuitenkin kääntyi. Brentfordin puolustaja tuuppasi häntä selästä rangaistuspotkun arvoisesti, ja CR7 asettui itse pallon taakse. Brentford-vahti David Raya hyppäsi eri kulmaan kuin minne Cristiano Ronaldo laukoi, joten taululle muuttui lukemiksi 2-0.

Maalin myötä Cristiano Ronaldo on nyt tehnyt tällä valioliigakaudella yhtä monta maalia (18) kuin viimeisellä kaudellaan Unitedissa ennen Real Madridiin siirtymistä. Vieläkin älyttömämpi lukema on se, että maalattuaan Brentfordia vastaan Cristiano Ronaldo on nyt tehnyt urallaan maalin kaikkiaan 168 eri joukkuetta vastaan.