Marcus Rashford oli juhlittu sankari, kun Manchester United murskasi RB Leipzigin Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella maalein 5-0.

Rashford aloitti ottelun penkillä, ja hänet vaihdettiin kentälle 63. minuutilla. Sitten alkoi tapahtua.

Rashford iski illan ensimmäisen osumansa 74. minuutilla. Neljä minuuttia myöhemmin tuli toinen. Hattutemppu täyteen lisäajalla. Se oli Rashfordin uran ensimmäinen hattu Man Unitedissa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
🔴 A night to remember for Marcus Rashford!

First Manchester United hat-trick ✅
First European treble in his career ✅

#UCL

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

On äärimmäisen harvinaista, että vaihtopelaaja tekee hattutempun. Tilastopalvelu Optan mukaan Man Unitedissa moinen temppu on nähty viimeisen noin 20 vuoden aikana vain kaksi kertaa. Vuonna 1999 vaihtomiehen hattutempun teki joukkueen nykyinen manageri Ole Gunnar Solskjær.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
3 - Marcus Rashford is only the second Man Utd player to score a hat-trick as a substitute after Ole Gunnar Solskjaer versus Nottingham Forest in February 1999 in the Premier League. Super.

Mestarien liigan historiassa vaihtomies on tehnyt kolme maalia nyt viisi kertaa. Rashfordia ennen saavutukseen ovat yltäneet Kylian Mbappé, Walter Pandiani, Joseba Llorente ja Uwe Rösler.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
27 – @MarcusRashford became just the fifth player in @ChampionsLeague history to score a hat-trick as a substitute, with his 27 minutes on the pitch the fewest number played whilst also netting a treble in the competition’s history. Leader. #UCL

Solskjær odotetusti antoi Rashfordille kehut ottelun jälkeen.

– Marcus oli fantastinen. Hän teki rajusti töitä, kun pääsi kentälle, ja hän teki uskomattoman vaikutuksen. Sitä aina toivoo, että vaihtomies pääsisi vaikuttamaan otteluun. On hienoa, että meillä on tällaisia miehiä vaihdossa, Solskjær sanoi lehdistölle.

Man United johtaa kahden kierroksen jälkeen H-lohkoa puhtaalla pelillä. Seuraavaksi joukkue kohtaa vieraissa turkkilaisen Basaksehirin. Ottelu pelataan keskiviikkona 4. marraskuuta.