Real Madridin keskikenttäpelaaja Martin Ødegaard siirtyy Arsenaliin viisivuotisella sopimuksella, kertoo useat eri lähteet, kuten Guardian, Sky Sports ja The Athletic.

22-vuotias norjalaispelaaja vietti viime kauden lopun Tykkimiesten riveissä ja teki vaikutuksen seurajohtoon. Ødegaard on ollut Arsenalin ykköstavoite koko kesän ajan ja seura on nyt vihdoin saamassa haluamansa.

Arsenal ja Ødegaard ovat jo aiemmin päässeet sopuun 2026 asti ulottuvasta sopimuksesta, ja nyt myös seurat ovat löytäneet yhteisymmärryksen siirtosummasta, joka tulee olemaan noin 34 miljoonaa puntaa. Siirron uskotaan saavan sinettinsä hyvinkin pian.

Arsenal tähyilee siirtomarkkinoilta vielä yhtä pelaajaa, englantilaisvahti Aaron Ramsdalea. 23-vuotias Ramsdale pelasi viime kaudella 38 valioliigaottelua, mutta hänen edustamansa Sheffield United putosi kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Martin Ødegaard has always been Arsenal priority… and now the deal is set to be completed, confirmed! Talks at final stages and here-we-go soon! ⚪️🔴 #AFC

Ødegaard will re-join Arsenal on permanent deal. Fee to be decided in the next hours. Contract until June 2026. 🤝🇳🇴