Arsenalin keskikenttäpelaajan Martin Ødegaardin mukaan joukkueella on meneillään ”erityinen” uudelleenrakennusprojekti.

Tykkimiehet ei ole pitkään aikaan taistellut suurimmista pokaaleista, mutta manageri Mikel Artetan alaisuudessa Arsenal on esittänyt ajoittain erittäin lupaavia otteita.

Ødegaard, 23, pelasi viime kauden jälkimmäisen puoliskon Arsenalissa lainalla Real Madridista, mutta hän siirtyi viime kesänä pysyvästi lontoolaisseuran riveihin.

Norjan maajoukkuepelaajasta tuntuu, että nuorekas Arsenal on vihdoin matkalla kohti parempaa huomista. Kirjoitushetkellä Tykkimiehet on Valioliigassa kuudentena, neljä pistettä perässä neljäntenä majailevaa Manchester Unitedia, joka on pelannut kolme ottelua enemmän.

– Minusta tuntuu, että rakennamme täällä jotain erityistä kaikkien pelaajien ja taustajoukkojen kanssa, kommentoi Ødegaard Arsenalin sivuilla.

– Olen tyytyväinen, erittäin tyytyväinen siihen, että saan olla osa tätä joukkuetta, ja toivottavasti pystymme parantamaan ja paranemaan joka pelissä. Sitten näemme, mihin se meidät vie.

– Minua auttaa se, että olen [ikäni puolesta] samassa tilanteessa muiden pelaajien kanssa.

– Olen kokenut paljon, vaikka olenkin aika nuori. Tässä joukkueessa en ole enää nuorin, ja minulla on hieman kokemusta. Voin käyttää sitä positiivisella tavalla ja auttaa muita nuoria pelaajia.

– Meillä on mahtava ryhmä. Meillä on paljon nuoria suurlahjakkuuksia, mutta myös joitain kokeneempia pelaajia. Minusta meillä on hyvä sekoitus, ja joukkue on todella nälkäinen. On todella mukavaa olla osa tätä ryhmää.