Ex-valmentaja muistaa Arsenalin pahan pojan asenneongelman: ”Hän puhuu aivan liikaa”

© Kuva: Getty Images

Matteo Guendouzin entinen valmentaja Lorientista Bernard Casoni varoittaa Arsenalia vanhan suojattinsa asenneongelmasta. Casonin mukaan ranskalaisen käytös aiheutti jo aiemmin vaikeuksia.

21-vuotias Guendouzi suljettiin Arsenalin edustusjoukkueen harjoittelusta manageri Mikel Artetan kanssa käydyn kurinpitoneuvottelun jälkeen. Keskikenttäpelaaja ei ole pelannut seuran kokoonpanossa kesäkuun 20. päivä pelatun Brighton-ottelun jälkeen.

– Guendouzilla ei ole fyysisiä tai psyykkisiä ongelmia. Ongelmana on hänen asenteensa. Se ei ole hyväksi joukkueelle eikä valmentajalle. Suhteeni häneen ei ollut kovinkaan hyvä, Casoni kritisoi lehdistölle.

– Valitsin hänet kokoonpanoon cup-otteluun Nicea vastaan ja hän sai aikaisin varoituksen. Tuomari kehoitti puoliajalla minua varoittamaan Guendouzia, että hän lentäisi seuraavasta rikkeestä ulos.

– Mikään ei muuttunut, joten jouduin vaihtamaan hänet pois. Kun tein sen, hän ei edes kätellyt minua.

Casoni valmensi Guendouzia vuosina 2016-2017. Valmentajan mielestä nuorukaisen asenteen on korjaannuttava, jos hän meinaa menestyä jalkapallokentillä.

– Joskus hän päästää todella pahoja sanoja suustaan. Hän puhuu aivan liikaa. Ei ole kyse siitä, ettei hänellä olisi lahjoja. Hänestä voi tulla huippupelaaja ja hän voi edelleen menestyä ulkomailla. Hänen on vain korjattava asenteensa.