Newcastle menettämässä huippulupauksensa – Italiasta tarjottu rahakasta diiliä

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:ssa pelaava Udinese on tehnyt Newcastlen keskikenttäpelaajalle Matthew ”Matty” Longstaffille rahakkaan tarjouksen, kertoo Sky Sports.

Newcastlessa jalkapallo-oppinsa saanut Longstaff, 20, debytoi seuran edustusjoukkueessa tällä kaudella. Kaikkiaan hän on pelannut Magpesin ykkösmiehistössä 12 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia.

Longstaff on yksi Valioliigan pienipalkkaisimmista pelaajista, sillä hänellä on Newcastlen kanssa vasta akatemiasopimus. Diili sisältää 850 punnan (noin 950 euroa) viikkopalkan ja päättyy tämän kuun lopussa.

Newcastle teki aiemmin tällä kaudella Longstaffille tarjouksen pitkäaikaisesta sopimuksesta noin 15 000 punnan viikkopalkalla, mutta nuorukainen hylkäsi sen.

Hän lensi Englannista Italiaan neuvottelemaan sopimuksesta ennen kuin kummassakin maassa alkoivat laajat koronavirustoimet. Neuvotteluissa Udinese tarjosi Longstaffille viiden vuoden sopimusta 30 000 punnan viikkopalkalla ja allekirjoitusbonusta.

Longstaff haluaisi kovasti jäädä kasvattajaseuraansa, mutta Newcastle ei ole ollut häneen ensimmäisen tarjouksen jälkeen aiheesta yhteydessä.

Udinesen olisi maksettava Newcastlelle Longstaffista vain 400 000 punnan korvaus.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!