Bayern München jatkoi voittokulkuaan Mestarien liigassa keskiviikkona, kun se kaatoi Tottenhamin kotikentällään lukemin 3-1. Jo ennen ottelua oli selvää, että Bayern tulee voittamaan lohkon, ja Tottenham etenemään lohkokakkosena jatkopeleihin.

Ottelun alku oli hienoista tunnustelua, mutta reilun kymmenen minuutin jälkeen alkoi tapahtua. Bayern iski ottelun avausmaalin 13. minuutilla. Kingsley Coman laukoi pallon takakulmaan Serge Gnabryn syötöstä.

Tottenham nousi tasoihin seitsemän minuuttia myöhemmin vasta 19-vuotiaan Ryan Sessegnonin toimesta. Englantilaisnuorukainen iski pallon voimalla etukulmasta sisään Bayern-puolustuksen suosiollisella avustuksella.

Kotijoukkueen maalin iskenyt Coman jouduttiin ottamaan vaihtoon ottelun 27. minuutilla. Ranskalaisen polvi vääntyi ikävän näköisesti, kun nappulat jäivät kiinni nurmeen harmittoman näköisessä tilanteessa, jossa ei ollut minkäänlaista kontaktia toiseen pelaajaan.

Bayern hallitsi avausjaksoa, ja sillä oli useita paikkoja iskeä toinen osuma. Gnabry ja Philippe Coutinho kolisuttelivat kertaalleen maalin kehikoita.

Kotijoukkue siirtyi 2-1 johtoon vahvan painostuksen päätteeksi avausjakson viimeisellä minuutilla. Thomas Müller oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja saksalainen pääsi laittamaan pallon verkkoon maalin edestä, kun pallo kimposi hänelle suoraan jalkaan tolpasta.

Toinen puoliaika alkoi rauhallisissa merkeissä, eikä maalipaikoilla juhlittu. Ottelun panoksettomuus näkyi selvästi, kun kummatkin halusivat välttyä loukkaantumisilta.

Coutinhon laukaisuaktiivisuus palkittiin lopulta 64. peliminuutilla, kun brasilialainen laukoi boksin ulkopuolelta pallon komeasti takakulmaan.

Ottelun lisäajalla Spursin Heung-Min Son pääsi vielä läpiajoon, mutta Manuel Neuer venyi upeaan jalkatorjuntaan saksalaisten maalilla.

Bayern voitti kaikki alkulohkon kamppailunsa hurjalla maalierolla 24-5.