Mestarien liigan lohkovaihe pelataan päätökseen tänään, keskiviikkona. Suomessa kilpailua televisioiva C More julkisti sen kunniaksi lohkovaiheen tähdistöjoukkueensa studiotiiminsä johdolla.

Valioliigalla oli vahva edustus C Moren tähdistökentällisessä, sillä Englannin pääsarjasta mukaan pääsi kuusi pelaajaa. Esimerkiksi tolppien väliin valikoitui Manchester Unitedin David de Gea.

Alisson (Liverpool) olisi hyvin voinut olla, [Edouard] Mendy on ollut loistava Chelseassa, mutta tässä heräsi kuitenkin sellainen inhimillinen puoli itsessäni. De Gea sai viime kaudella paljon kritiikkiä, ei pelannut omiin taitoihinsa nähden hyvin. Tällä kaudella hän on kantanut Manchester Unitedia välillä aika lailla yksin. Edelleen maailmanluokan maalivahti, perusteli Huuhkajien entinen huipputorjuja Antti Niemi.

Puolustuslinja koostui kokonaan Valioliigan pelaajista. Kolmen alakertaan valittiin Chelsean Thiago Silva ja Reece James sekä Liverpoolin Trent Alexander-Arnold.

Niemen mukaan ensimmäisenä puolustuslinjaan valittiin Alexander-Arnold, joka on ollut hänen mielestään muutaman vuoden ajan omalla pelipaikallaan ”aika lailla maailman paras”.

– Tuntuu, että hän ei petä koskaan. Aina tietää, mitä saa. Joskus se on todella hyvää ja joskus ihan briljanttia.

– Erittäin juoksuvoimainen, taitava, pystyy viimeistelemään ja keskittämään ja puolustaa myös erittäin hyvin.

– Silva tuo Chelseaan erittäin paljon laatua ja tyylikkyyttä.

– James siellä myös. Erittäin hyvä molempiin suuntiin. Pystyy myös hyökkäämään ja on saanut tällä kaudella paljon tehoja myös sarjaotteluissa.

Manchester Cityn Rodri pääsi tähdistökentällisen keskikentälle Ajaxin Dušan Tadićin sekä Bayern Münchenin Joshua Kimmichin ja Leroy Sanén kanssa.

– Rodri ehdottomasti kuuluu tähän, on omalla pelipaikallaan ehdottomasti maailman parhaimpia. Kontrolloiva keskikenttäpelaaja puolustuslinjan edessä, osallistuu niin puolustamiseen kuin pelin rakentamiseen. Aivan huippu, ylisti maajoukkuelegenda Jari Litmanen.

Hyökkäyskolmikkoon C Moren studiotiimi valitsi Liverpoolin Mohamed Salahin, Bayern Münchenin Robert Lewandowskin ja Ajaxin Sébastien Hallerin.

– Joku muukin olisi voinut [oikean laitahyökkääjän paikan ottaa], mutta tykkään Salahista äärettömän paljon. Vaikka hänestä tulee mieleen sellainen pelaaja, joka elää nopeudestaan, mutta ennen kaikkea hän on joukkuepelaaja. Puolustaa tarvittaessa, hän on hyvä linkkipelaaja ja loistava viimeistelijä, summasi Niemi.

Tähdistöjoukkueen vaihtopenkille pääsivät Valioliigasta lisäksi Chelsean maalivahti Edouard Mendy sekä Liverpoolin laitapuolustaja Andrew Robertson.

C Moren tähdistöjoukkue – Mestarien liigan lohkovaihe 2021-22

Hyökkäys: Sébastien Haller (Ajax), Robert Lewandowski (Bayern München), Mohamed Salah (Liverpool)

Keskikenttä: Dušan Tadić (Ajax), Joshua Kimmich (Bayern München), Rodri (Manchester City), Leroy Sané (Bayern München)

Puolustus: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Thiago Silva (Chelsea), Reece James (Chelsea)

Maalivahti: David de Gea (Manchester United)

Vaihtopenkki: Edouard Mendy (Chelsea), Kylian Mbappe (PSG), Karim Benzema (Real Madrid), Vinicius Junior (Real Madrid), Ryan Gravenberch (Ajax), Andrew Robertson (Liverpool)

Voit katsoa kaikki C Moren perustelut TÄSTÄ LINKISTÄ.