Mesut Özil on yllättänyt Barnetin koululaiset upealla tavalla. Arsenalin keskikenttäpelaaja aikoo välittää lapsille yhteensä 1 400 ilmaista lounasta kuluvan syyslomaviikon jokaisena päivänä.

Valitut lapset eri puolilla maata ovat yleensä oikeutettuja ilmaiseen kouluruokaan. Oppilaitosten ollessa suljettuna on oppilaiden kuitenkin turvauduttava niin sanotusti oman talon antimiin.

Manchester United -hyökkääjä Marcus Rashford on kehottanut maan hallitusta muuttamaan politiikkaansa, mutta hänen pyrkimyksensä ovat toistaiseksi hylätty.

Rashfordin tavoin Özil on kuitenkin kantanut kortensa kekoon lasten nälän selättämiseksi.

Saksalaistaituri on aloittanut yhteistyön Barnet Sunday League Footballin kanssa, välittääkseen peräti 1 400 ilmaista lounasta opiskelijoille jopa 12 eri koulusta Brentistä ja sen ympäriltä joka päivä kuluvan viikon loppuun saakka.

Barnet Sunday Football League

@BarnetLeague
@BarnetLeague X @MesutOzil1088 X @ChefsGerman 😍 Providing 1,400 meals to 12 schools in Barnet and surrounding areas 👏

Özil, 32, on pitkän ja menestyksekkään ammattilaisuransa aikana antanut taloudellista tukea useille muillekin vähäosaisille ympäri maapalloa.

Arsenalin kokoonpanosta pudonneen pelintekijän agentti Erkut Sögüt paljasti viime vuonna, että hänen asiakkaansa pulitti noin 240 000 puntaa rahoittaakseen useita hyväntekeväisyysoperaatioita kärsineille lapsille Brasiliassa, ruokkien samalla 100 000 koditonta 16:lla pakolaisleirillä Turkissa ja Syyriassa.

Hiljattain Özil tarjoutui myös maksamaan Gunnersauruksen palkan sen jälkeen kun Arsenal lomautti pitkäaikaisen maskottinsa taloudellisten vaikeuksien vuoksi.