Arsenal kyntää syvällä tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa. Viime sunnuntaina arkkivihollinen Tottenham nöyryytti Tykkimiehiä Pohjois-Lontoon derbyssä maalein 2-0. Osa olisi jo valmis ottamaan Mesut Özilin takaisin kokoonpanoon.

Özil on ollut sivussa koko kauden. Arsenalin manageri Mikel Arteta jätti joukkueen kallispalkkaisimman pelaajan kokoonpanon ulkopuolelle Valioliigassa ja Eurooppa-liigassa. Nyt brittimedioissa on alettu pohtia, olisiko Artetan syytä miettiä Özilin palauttamista kokoonpanoon. Muun muassa Arsenalin väliaikaisena managerina työskennellyt Freddie Ljungberg puhui osittain Özilin puolesta.

– Jos sinulla on pallonhallinta ja tarvitset sen ratkaisevan läpisyötön. En usko, että on kovin montaa Öziliä parempaa pelaajaa sen antamisessa.

– En tiedä, miksi päätös tehtiin, siis se, että hän (Özil) on 25 pelaajan ulkopuolella, eivätkä he voi käyttää häntä. En kuitenkaan usko, että maailmassa on kovin montaa häntä parempaa pelaajaa tuossa asiassa (ratkaisevissa syötöissä).

Yksi käänne nähtiin myös maanantaina, kun julkkisjuontaja ja Arsenalin tunnettu kannattaja Piers Morgan avaisi sanaisen arkkunsa Özilin suuntaan. Özil julkaisi maanantaina Twitterissä kuvan, jossa hän kiitteli sitä, että kannattajat pääsivät jälleen stadioneille Englannissa. Morgan kuitenkin tarttui Özilin kuvatekstiin.

– Todelliset Arsenal-fanit eivät ole sinun takanasi. Olet meidän oma Paul Pogba, massiivisen ylipalkattu ja todella huonosti esiintyvä pelaaja, joka luulee aivan liikoja omasta tärkeydestään, Morgan jyrisi Twitterissä.

Özil ei jäänyt sanasodassa hiljaiseksi. Özilin ja Morganin välillä on kipinöinyt Twitterissä ennenkin. Viime kerralla Özil epäili, oliko Morganin puhelin mahdollisesti hakkeroitu viitaten Morganiin liittyneeseen hakkerointiskandaaliin. Tällä kertaa Özil jatkoi samalla linjalla.

– Piers, kaveri hei, oletko vieläkin katkera siitä viime kerrasta? Vaikuttaa siltä, ettet ole kovin suuri maailmanmestarien fani. Toivon, että näkisit yhtä hyvin kuin kuulet asioita, Özil twiittasi.

Piers Morgan

@piersmorgan
Real Arsenal fans aren’t behind you. You’re our Paul Pogba - massively overpaid, massively under-performing, & shockingly overinflated sense of your own importance. #truth

Mesut Özil

@M10
The feeling of having fans behind you... #grateful #bestfans #hardtimes

Mesut Özil

@M10
Piers, buddy, are you still bitter from the other day?😂It seems like you're not a big fan of World Champions 🇩🇪🇫🇷🏆 I wish you would see as good as you hear things ☎️👂

Piers Morgan

@piersmorgan
Real Arsenal fans aren’t behind you. You’re our Paul Pogba - massively overpaid, massively under-performing, & shockingly overinflated sense of your own importance. #truth

Piers Morgan

@piersmorgan
First tackle you’ve put in this season - well done! 👏👏

Mesut Özil

@M10
Piers, was that really you, or was your phone hacked? 👂📲