Huomasitko? Mohamed Salah raivostui joutuessaan vaihtoon – Jürgen Klopp kommentoi Liverpool-tähden reaktiota

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp on kommentoinut Mohamed Salahin vihaista reaktiota Liverpool-managerin päätökseen ottaa hänet pois kentältä joukkueen 1-1-tasapelissä Brightonia vastaan.

Salah, 28, oli viime viikonlopun Leicester-voitosta sivussa karanteenin takia. Egyptin maajoukkuetähti palasi kuitenkin tällä viikolla Liverpoolin avauskokoonpanoon Atalantaa vastaan ja avasi myös lauantain ottelun Brightonissa.

Salah joutui kuitenkin jättämään kentän taas tunnin pelin jälkeen, mikä ei selkeästi miellyttänyt Liverpoolin talismaania. Salah oli juuri syöttänyt Diogo Jotan maalin, mitä ennen hänen oma osumansa hylättiin niukan paitsion takia.

LUE MYÖS: ”Welbeck sanoi ettei se ollut rangaistuspotku” – Liverpool-kapteeni Jordan Henderson raivoissaan pistemenetykseen johtaneesta VAR-tuomiosta

Astelleessaan vaihtoon, Salah levitteli käsiään turhautuneesti ja sivuutti Kloppin kentän laidalla (katso Viafreen video). Saksalaisluotsin mukaan Salahin reaktio oli ymmärrettävä, mutta suuttumusta aiheuttanut vaihto oli hänen pelikunnostaan johtuen tehtävä.

– Jos Mohamed Salah hymyilee, kun hän jättää kentän, jotain on pielessä, Klopp sanoi BT Sportille pelin jälkeen.

– Ymmärrän hänen reaktionsa 100-prosenttisesti. Ongelmana on se, että hänellä oli koronavirus, joka piti hänet 10-12 päivään sivussa. Hän harjoitteli kerran, pelasi 60 minuuttia ja pelasi uudelleen kolme päivää möyhemmin.

– Meidän on siis oltava varovaisia. Hän ei pidä siitä, mutta näin se vain menee.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?