Jürgen Klopp ei ymmärrä, miksi Mohamed Salah tai kukaan Liverpoolin pelaaja haluaisi lähteä seurasta, mutta ei halua pakottaa ketään jäämäänkään.

Salah, 28, myönsi hiljattain AS:n haastattelussa olevansa avoin siirrolle Espanjaan. Barcelona ja Real Madrid ovat tiettävästi kumpikin kiinnostuneita egpyptiläishyökkääjästä, joka kertoi myös pettyneensä Kloppin päätökseen jättää hänet ilman kapteeninnauhaa Liverpoolin panoksettomassa Midtjylland-ottelussa joulukuun alussa.

– Rehellisesti, olin hyvin pettynyt. Odotin olevani kapteeni… mutta se oli managerin päätös, joten hyväksyn sen, Salah kertoi AS:lle.

Kloppin mukaan hän ja Salah selvittivät ongelman jo ennen hänen haastatteluaan espanjalaislehdelle. Liverpool-luotsi paljasti ojentaneensa nauhan ottelussa Trent Alexander-Arnoldille, koska hän oli pelannut seurassa pidempään.

– En ymmärtänyt, kuinka tärkeä asia [kapteenius] voisi pelaajille olla. Tässä maailmassa, me teemme kaikesta niin ison metelin. Trent oli ollut ryhmästä seuran kirjoilla pisimpään, joten hän sai kapteeninnauhan, Klopp totesi ennen sunnuntain WBA-ottelua.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Jürgen Klopp ei ymmärrä, miksi Mohamed Salah haluaisi lähteä. Kuva: Getty Images

– Totta kai, juttelin aiheesta Mon kanssa ymmärrettyäni hänen suhtautumisensa päätökseen. Hän puhui asiasta uudelleen haastattelussa, mutta se ei ole minulle ongelma. Hän oli pettynyt, mutta en tehnyt sitä tarkoituksella.

LUE MYÖS: Pettynyt Mohamed Salah lähdössä Liverpoolista? – ”Juttelin hänen kanssaan eikä hän ole onnellinen”

Kloppin mukaan Salah on pettymyksestä huolimatta iloinen Liverpoolissa, eikä ymmärrä miksi hän haluaisi siirtyä muualle. Jos vuonna 2017 Anfieldille siirtynyt tähtihyökkääjä toivoisi kuitenkin lähtöä, ei seura aikoisi seistä hänen tiellään.

– Voisimme kaikki etsiä jotain muuta jos haluaisimme, mutta minusta ainut syy lähteä Liverpoolista tällä hetkellä olisi sää! Mitä muita syitä voisi edes olla?, Klopp hymähti.

[readmore from=Liverpool]

– Tämä on yksi maailman suurimmista seuroista. Me maksamme hyvää rahaa, meillä on sensaatiomainen stadion sekä uskomattomia kannattajia ympäri maailman. Meidän värimme on punainen, mikä on väreistä paras, joten mitkä ovat nämä muut syyt?

– Ihmisiä ei voi pakottaa jäämään. Me emme muuten ole koskaan toimineetkaan niin. Kyse on aina ajoituksesta, oikeasta hetkestä. Me teemme muutoksia ja tuomme pelaajia sisään. Jos pelaaja haluaisi lähteä, emme seisoisi tiellä. En vain ymmärrä, miksi kukaan haluaisi.

LUE MYÖS: