Newcastle kohtasi eilisiltana Nottingham Forestin Englannin Liigacupissa – ja putosi kilpailusta. Pelin ratkaisut nähtiin yliajalla, todella kuumina minuutteina.

Forest johti ottelua 90 minuuttia, Daryl Murphyn onnistuttua maalinteossa jo 93 sekunnin pelin jälkeen. Vaihdosta 82. minuutilla kentälle tullut Newcastlen kesähankinta Salomón Róndón toi valioliigajoukkueen tasoihin lisäajan toisella minuutilla. Ajassa 90+4 isännät ottivat kuitenkin johtoaseman takaisin, ja sinetöivät loppuluvuiksi 3-1 ajassa 90+7.

2 - Daryl Murphy is just the second player to score both for and against Newcastle United during Rafael Benitez's reign, along with Jacob Murphy. Law.

Harakoiden manageri Rafael Benítezin on täytynyt tiedostaa tässä olleen kyseessä yksi joukkueen harvoista menestymisen mahdollisuuksista kaudella. Espanjalaisen taktiikoita kauden valioliigaotteluissa ollaan arvosteltu joka puolelta, mutta tämä ei ole suostunut ottamaan tappioita omalle kontolleen. Ei suostunut myöskään keskiviikkona.

– Mielestäni Forest ei ollut parempi joukkue, enkä ole huolestunut meidän pelitavastamme. Olen hyvin tyytyväinen kentällä olleisiin pelaajiin; he yrittivät parhaansa.

Managerin mukaan Newcastlelle olisi pitänyt tuomita rangaistuspotku pian 2-1 -osuman jälkeen.

– Olen sanonut, että tällä joukkueella cupin voittaminen ei ole helppoa, mutta valitsimme tähän otteluun joukkueen, jonka olisi pitänyt voittaa. Ryhmä oli riittävän hyvä siihen. Olemme pettyneitä tapaan jolla tappio tuli, tuomaripäätökset eivät suosineet meitä.

Lähteet: BBC, Telegraph