Hetki hetkeltä näyttää varmemmalta, että Newcastle on siirtymässä Saudi-Arabian julkisen investointirahaston (PIF) johtaman konsortion omistukseen.

Omistajavaihdos saattaa saada sinettinsä hetkenä minä hyvänsä. Jopa todennäköisenä pidetään sitä, että se tapahtuu vielä torstain aikana.

Sky Sportsin mukaan omistajavaihdos tarkoittaisi samalla lähtöpasseja seuran nykyiselle päävalmentajalle Steve Brucelle.

60-vuotias Bruce työskentelee kolmatta kauttaan Newcastlen peräsimessä ja hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2022 saakka. Uusien omistajien ensisijainen tavoite on kuitenkin etsiä seuralle uusi päävalmentaja. Vapailla markkinoilla oleva Antonio Conte on yksi vahvimmista ehdokkaista.

Siitä ei kuitenkaan ole selvyyttä milloin valmentajan vaihdos tapahtuisi. Mahdollista kuitenkin on, että jo seuraavassa Newcastlen ottelussa – 17. lokakuuta Tottenhamia vastaan – joukkuetta luotsaa uusi valmentaja.

Bruce itse sanoi viime viikolla, että hän toivoo omistajavaihdoksen tapahtuvan, koska se olisi hyväksi seuralle ja heidän faneilleen. Kokeneelle englantilaisluotsille se on kuitenkin koitumassa kohtaloksi.

LUE MYÖS: