Valioliigasta kauden jälkeen Mestaruussarjaan putoava Norwich on jo aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen. Se julkisti maanantaina hankkineensa uuden pelaajan.

Tanskalainen keskikenttäpelaaja Jacob Sørensen siirtyy seuraan kolmen vuoden sopimuksella Esbjergistä. Sørensen, 22, on pelannut useita otteluita Tanskan nuorisomaajoukkueissa, mutta debyytti aikuisten maajoukkueessa on vielä tekemättä.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
We are delighted to announce the signing of Danish midfielder Jacob Sorensen on a three-year contract from Esbjerg fB! 👊

🇩🇰 #VelkommenLungi 🇩🇰

Tanskalainen on edustanut koko uransa ajan Esbjergiä. Pelejä Tanskan pääsarjassa on ehtinyt kertyä yhteensä 29.

– Tämä on Englanti. Tämä on Norwich, se on iso seura. Ei ole väliä onko kyseessä Valioliiga vai Mestaruussarja. Tämä on silti iso askel urallani. Olen todella innoissani, tanskalainen sanoi Norwichin verkkosivuilla.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke vakuutti nuorukaisen, että Norwichin siirtyminen olisi hyvä valinta.

– Mielestäni hän on hyvä valmentaja. En tunne häntä henkilökohtaisesti vielä, mutta hän antaa nuorille mahdollisuuksia. Minulle kerrottiin Norwichin olevan hyvä ryhmä täynnä nuoria pelaajia, joille kaikille on helppu puhua. Mielestäni se on hyvä asia minulle, Sørensen päätti.