Ole Gunnar Solskjær myöntää, ettei Manchester United ole onnistunut käyttämään kesän siirtoikkunaa hyväksi samalla tavalla kuin hän oli toivonut, harmitellen koronaviruspandemian vaikutuksia seuran varallisuuteen.

Norjalaisluotsi on kovasti yrittänyt tuoda Jadon Sanchon Manchester Unitediin kesän siirtoikkunan aikana. Toiveet siitä, että Borussia Dortmund suostuisi luopumaan tähtihyökkääjästään alennettuun hintaan, ovat kuitenkin himmentyneet ajan myötä lähes olemattomalle tasolle.

Siirtosaaga on jättänyt Manchester Unitedin epätoivoiseen tilanteeseen maanantain Deadline-Dayn alla. Solskjær haluaisi tehdä vielä kaksi laadukasta pelaajahankintaa ennen ikkunan sulkeutumista parantaakseen Unitedin mahdollisuuksia Valioliigassa ja Mestarien liigassa. Toistaiseksi Ajaxista hankittu Donny van de Beek on seuran ainoa hankinta tänä kesänä.

Koronaviruspandemian iskettyä kyntensä Euroopan huippujalkapalloon, oli United yksi niistä suurseuroista, jonka oli määrä selvitä sen aiheuttamista taloudellisista vaikutuksista paremmin kuin hyvin.

– Sieltä [kesän siirtomarkkinoilta] saattaa aueta meille juuri sellainen tilaisuus, jota voimme käyttää hyväksi. Ja minä tiedän että me, Manchester United, olemme yksi suurimmista seuroista ja taloudellisesti varakkaita, Solskjær kertoi huhtikuussa.

Tänään, perjantaina, Solskjær myönsi kuitenkin olleensa väärässä seuran taloudellisesta asemasta kesän siirtoikkunassa, pahoitellen samalla käyttämäänsä termiä tilanteiden ”hyväksikäytöstä”.

[readmore from=Manchester-United]

– Sanavalintani siirtoikkunan ”hyväksikäytöstä” oli huono liike minulta. En tarkoittanut sitä sillä tavalla. Tarkoitin, että siirtomarkkinoilla saattaisi eri seurojen pelaajia, joiden olisi siirryttävä, mikä tietysti voisi kiinnostaa meitä, Solskjær paikkaili perjantain lehdistötilaisuudessa.

– Juuri nyt, me emme ole saaneet niitä – näitä tilanteita ei ole syntynyt. Olemme menettäneet paljon rajaa, kuten muutkin seurat.

Lähde: London Evening Standard