Manchester Unitedin taival tämän kauden FA Cupissa tuli päätökseen sunnuntaina, kun se hävisi puolivälierässä Leicesterin vieraana 1-3.

Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin mukaan ei ole mikään ihme, että joukkueen suoritustaso lopahti juuri nyt.

– Meillä ei vain ollut kipinää tänään, mutta se on ymmärrettävää. Tämä joukkue on ollut fantastinen viimeisten kolmen tai neljän kuukauden ajan. Olemme pelanneet kolmen päivän välein ja meillä on ollut mahtava putki päällä. Kaikki pelit ja matkustaminen vain verottivat meitä liikaa, kommentoi norjalaisluotsi BBC:lle.

– Me yritimme ottaa pelin haltuumme ja aloittaa hyvin, koska välillä siitä voi saada adrenaliinibuustin, jos tekee maalin, ja se voi kantaa loppuun asti. Meillä on liikaa pelaajia, jotka ovat pelanneet liian paljon ja liikaa pelaajia, jotka eivät ole pelanneet juurikaan, kuten Anthony Martial, Donny van de Beek, Paul Pogba. Meillä ei tänään riittänyt kovaa joukkuetta vastaan.

Manchesterilaiset käytännössä lahjoittivat pelin avausmaalin Leicesterille, kun Fredin harhasyöttö tuli suoraan Kelechi Iheanacholle, joka kiersi United-vahti Dean Hendersonin ja laittoin pelivälineen verkkoon. Leicesterin toinenkin maali syntyi siinä mielessä helposti, että Youri Tielemans pääsi pallon kanssa varsin rauhassa otolliselle vetopaikalle. Solskjær ei laittanut takaiskuja yhdenkään yksittäisen pelaajan syyksi.

– Me haluamme rakentaa alhaalta ja haluamme pelaajien olevan itsevarmoja. Välillä se ei toimi, kuten tänään kävi, sanoi Solskjær Fredin harhasyöttöön liittyen.

– Me voitamme yhdessä ja häviämme yhdessä. Me emme osoittele sormella ja syyttele. [Leicesterin] toinen oli hyvä maali, mutta ehkä olisimme voineet häiritä häntä enemmän, jos meillä olisi ollut ripaus enemmän energiaa.