Manchester United ja Barcelona voivat päätyä pelaajakaupoille vielä tämän siirtoikkunan viimeisinä päivinä.

Kauppahuhujen kohteena on Ousmane Dembélé.

Eri lähteet kertovat, että Dembélé on tähän asti hylännyt ajatuksen Unitediin siirtymisestä. Sittemmin ranskalaishyökkääjän mieli on muuttunut, ja nyt barcelonalaislehti Mundo Deportivo uutisoi, että Dembélé olisi valmis siirtymään Old Traffordille.

Barcelona sinänsä olisi avoin Dembélén myymiselle, sillä seura on akuutissa rahapulassa. Barcelonassa tiedetään vallan hyvin, että mahdollisessa myynnissä ei päästä lähellekään sitä 130 miljoonan euron summaa, jonka Barca Dembéléstä Borussia Dortmundille maksoi kolme vuotta sitten. Nyt huhuttu hintalappu on jossain 50-60 miljoonan euron hujakoilla.

[readmore from=Siirtouutiset]

Mahdollisen kaupan toteutumiseen liittyy kuitenkin edelleen pari ehtoa. Ensinnäkin on muistettava, että Unitedille Dembélé olisi varavaihtoehto. Ensisijaisesti seura yrittää edelleen hankkia Jadon Sanchoa Dortmundista. Ongelmaksi on muodostunut Dortmundin tuhti pyyntihinta (120 miljoonaa euroa), mistä saksalaisseura ei ole ollut valmis tinkimään piiruakaan.

Jos United ei Sanchoa saa, se kohdistaa huomionsa Dembéléen, mutta edelleen on yksi este ylitettävänä. Tämän hetken tietojen mukaan United haluaisi Dembélén vain lainalle, kun taas Barcelona suostuu vain myymään. MD:n mukaan Dembélé itsekään ei halua lähteä lainalle, vaan jos hän siirtyy johonkin, niin sitten pysyvästi.

LUE MYÖS