Athletic: Liverpool kiinnostunut Leedsin maalitykistä – ”Hän on poikkeuksellinen pelaaja”

© Kuva: Getty Images

The Athleticin saamien tietojen mukaan Patrick Bamford allekirjoitti kaikessa hiljaisuudessa uuden sopimuksen Leedsin kanssa viime kesänä. Sopimus ulottuu nyt vuotta 2022 pidemmälle, toisin kuin aiemmin luultiin.

Samassa uutisessa The Athletic kertoo jatkopahvin auttavan Leedsiä ensi kesän potentiaalisissa siirtoneuvotteluissa, sillä Liverpool on lähteen mukaan kiinnostunut hankkimaan 27-vuotiaan englantilaishyökkääjän itselleen.

Bamford on tehnyt tällä valioliigakaudella häikäisevät 15 maalia, joista tuorein syntyi Leedsin 3–1-voitossa Tottenhamia vastaan viime lauantaina. Liverpool-manageri Jürgen Klopp hehkutti entistä Chelsea-kärkeä ennen joukkueiden kohtaamista huhtikuussa ja olisi tiettävästi kiinnostunut tuomaan hänet ensi kaudeksi Anfieldille.

– Bamford, mikä pelaaja! Muistan kun ihmiset sanoivat: ”Leeds tarvitsee kunnon maalintekijän, Bamford ei ole tarpeeksi hyvä”. Olen niin iloinen, että hän on onnistunut todistamaan heidän olleen väärässä, kehui Klopp.

– Hän on poikkeuksellinen pelaaja. Hänen työmoraalinsa on uskomattomalla tasolla, mutta se, kuinka hän pelaa silti näin hyvin ja tekee maaleja on harvinaista.

– Leedsillä on paljon mielenkiintoisia pelaajia, mutta Bamfordin puolesta olen todella iloinen. En tunne häntä, mutta hänen urapolkunsa on mielenkiintoinen. Hän on ehkä noussut parhaalle tasolleen muita myöhemmin, mutta olen silti erittäin vakuuttunut.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!