Paul Pogban agentti Mino Raiola on vastannut Ole Gunnar Solskjærin väitteisiin siitä, että Manchester Unitedin tähtipelaaja kuuluisi seuralle, eikä hänelle (lue lisää).

Solskjær antoi väitteensä vastauksena Raiolan aiempiin puheisiin siitä, että Pogba olisi avoin palaamaan Juventukseen tänä kesänä. Raiola jatkoi kaksikon välistä kiistaa sosiaalisen median puolelle maanantai-iltana, kritisoiden norjalaismanageria Twitterissä ennen Unitedin ottelua Chelseaa vastaan.

RAIOLA

@MinoRaiola
Paul is not mine and for sure not Solskjaer’s property, Paul is Paul Pogba’s.

– Paul ei ole minun, eikä varsinkaan Solskjærin omaisuutta, Paul on Paul Pogban [omaisuutta], Raiola kirjoitti.

– Et ole voinut omistaa ihmisolentoa pitkään aikaan, et Iso-Britanniassa etkä missään muuallakaan. Toivon ettei Solskjær halunnut antaa ymmärtää, että Paul olisi hänen vankinsa.

– Mutta ennen kuin Solskjær latoo kommentteja asioista mitä sanon, hänen pitäisi opettaa itseään paremmin niistä asioista mitä olen sanonut.

– Olen vapaa kansalainen jolla on oikeus ilmaista ajatuksiani. Tähän asti olin ehkä kiva hänelle. Solskjærin tulisi vain muistaa ne asiat mitä hän sanoi Paulille kesällä.

– Luulen että Solskjær on hermostunut muista syistä ja sekoittaa asioita toisiinsa. Minusta Solskjærin pitäisi olla huolissaan muista asioista. Ainakin minulla olisi, jos olisin hän, Raiola piikitteli.