Ole Gunnar Solskjær pudotti ison vihjeen – Paul Pogba jatkosopimukseen Man Unitedin kanssa?

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on vihjannut, että Paul Pogba olisi pidentämässä sopimustaan seuran kanssa.

Pogban kausi on ollut hyvin hajanainen, sillä se on sisältänyt runsaasti turhauttavia loukkaantumisongelmia sekä lukemattomia siirtohuhuja pelaajan potentiaalisesta lähdöstä. Ranskan maajoukkuetähteä on yhdistetty vahvasti sekä Zinédine Zidanen Real Madridiin että hänen entiseen seuraansa Juventukseen.

27-vuotiaan Pogban sopimus Old Traffordilla on myös päättymässä alle vuoden kuluttua, minkä takia United on vaarassa menettää seurahistoriansa kalleimman pelaajahankinnan täysin ilmaiseksi.

Solskjær on kuitenkin sanonut, että kesällä 2016 hankittu Pogba tullaan näkemään seurassa vielä useamman vuoden ajan.

Paul Pogban tulevaisuus on ollut jo pitkään hämärän peitossa. Kuva: Getty Images

– Mitä Paul on sanonut [uuden haasteen löytämisestä], on tullut sanotuksi aiemmin. Palattuaan loukkaantumisestaan, hän on ollut meille suuri ilo, Solskjær kertoi sunnuntaina lehdistölle Goalin mukaan.

– Hän on tehnyt todella kovasti töitä, hän on iloinen ja pelaa hyvin. Me tulemme näkemään hänen parhaita otteitaan seuraavan muutaman kauden aikana, olen siitä varma. Odotan hänen kasvavan tämän joukkueen kanssa.

– Hänen on oltava yksi joukkueen johtajista, yksi joukkueen päähahmoista, koska hän lähestyy pelaajauransa huippua 27 vuoden ikäisenä. Odotan hyvin innolla työskentelemistä hänen kanssaan.

Pogba pelasi päättyneellä valioliigakaudella 16 ottelua ja keräsi vyölleen neljä maalisyöttöä sekä yhden täysosuman. Manchester United kohtaa maanantaina FC Kööpenhaminan Eurooppa-liigan puolivälierissä.