Manchester Unitedin entinen puolustaja Phil Neville on vahvasti sitä mieltä, että Ole Gunnar Solskjærin pitäisi antaa enemmän vastuuta Paul Pogballe tehdäkseen joukkueesta kilpailukykyisen Valioliigassa.

Pogba, 27, aloitti jälleen penkiltä, kun Manchester United voitti Evertonin 3-1-lukemin lauantai-iltapäivänä. Ranskan maajoukkuemies, joka on aloittanut vain neljä ottelua tämän kauden Valioliigassa, pääsi kentälle vasta kahdeksan minuuttia ennen päätösvihellystä.

Bruno Fernandesin saavuttua Manchester Unitediin erityisesti seuran kannattajat toivoivat, että hän ja Pogba muodostaisivat yhdessä tehokkaan kumppanuuden joukkueen keskikentälle. Solskjær on kuitenkin suosinut Frediä, Scott McTominayta ja Nemanja Maticia portugalilaistaiturin vierellä.

Neville ei ole sulattanut tätä ja vaatii norjalaisluotsilta enemmän luottoa entiseen Juventus-tähteen, joka hankittiin takaisin Old Trafforidlle vuonna 2016 peräti 105 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

LUE MYÖS: Katso: Wayne Rooneyn pikkuveli täräytti häikäisevän maalin omalta kenttäpuoliskolta FA Cupissa – ”Taitaa kulkea suvussa!”

– Minun mielestäni se on häpeällistä, ettei Pogba mahdu tuohon joukkueeseen, Neville kertoi Premier League Productionsille.

[readmore from=Manchester-United]

– Jos United haluaa voittaa mestaruuden, jos United haluaa olla menestyksekäs, jos Ole haluaa saada Unitedin pelaamaan niin kuin hän toivoo, Pogban on oltava avaavassa kokoonpanossa.

– Keskikentällä voi olla yksi heistä – Maticista, Fredistä ja McTominaysta – ja sitten Pogba sekä Fernandes.

– Olen puhunut ennen siitä, kuinka Pogba haluaisi lähteä sun muuta. Minun mielestäni hän on kuitenkin vielä tänäkin päivänä yksi parhaista keskikenttäpelaajista täälläpäin.

– Sen takia minä mietinkin: Miksei Paul Pogba ole tässä joukkueessa?