Paul Pogba nimesi pahimmat vastustajansa – Chelsean ja Real Madridin tähtipelaajille kunniaa

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttämies Paul Pogba on nimennyt uransa haastavimmat vastustajat, jotka löytyvät hänen mukaansa Chelsean ja Real Madridin leireistä.

Pogba, 28, on saanut vuosien varrella vastaansa useita maailmanluokan pelaajia. Suurimman vaikutuksen ranskalaistähteen ovat kuitenkin tehneet maajoukkuetoveri N’Golo Kanté ja Real Madridin taistelunhaluinen Casemiro.

Pogbaa pyydettiin nimeämään uransa pahimmat viholliset Q&A-kyselyssä Manchester Unitedin verkkosivuilla, mihin entinen Juventus-pelaaja vastasi seuraavasti:

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Casemiro ja N’Golo Kanté taistelevat parhaillaan paikasta Mestarien liigan finaalissa. Kuva: Getty Images

– Minun kovin vastustajani kentällä? Ollakseni täysin rehellinen, pelaaminen N’Golo Kantéa vastaan ottaa aina koville. Casemiro myös… hänkin on kova kaveri.

– En muista kaikkia vastustajiani, mutta heidän nimensä tulevat ensimmäisenä mieleeni. Ehkä olen saanut vastaani muutaman muunkin samantasoisen pelaajan, mutta minulla ei ole antaa heidän nimiään juuri nyt.

Pogbaa pyydettiin nimeämään myös hänen uransa paras ottelu henkilökohtaisella tasolla, eikä kolmen vuoden takainen huippusuoritus Manchesterin derbyssä ole vielä poistunut hänen mielestään.

– Sanoisin 3-2-voittomme Manchester Citystä [vuonna 2018], koska tein silloin kaksi maalia, Pogba vastasi.

– Nousimme lopulta voittoon, mutta jos City olisi päihittänyt meidät silloin, oltaisiin heidät kruunattu sen jälkeen Valioliigan mestareiksi. Onnistuimme välttämään sen, joten valitsen tämän ottelun.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!