Paul Scholes pahoin pelkää, ettei Ole Gunnar Solskjær ole onnistunut luomaan menestyksen kulttuuria Manchester Unitedissa, sillä häviämisestä näyttäisi tulleen joukkueessa ”hyväksytty asia”.

Solskjærin odotus hänen ensimmäisestä pokaalistaan Manchester Unitedin managerina sai luvan jatkua, kun David De Gean rangaistuspotku torjuttiin tiehensä dramaattisen rangaistuspotkukilpailun 11. kierroksella, minkä seurauksena Villarreal kruunattiin Eurooppa-liigan mestariksi.

Tappio oli Manchester Unitedin neljäs sen seitsemään edelliseen otteluun, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Kauden päättävän loppuottelun jälkeen Scholes paljasti suurimman huolenaiheensa Unitedin joukkueesta, kyseenalaistaen koko ryhmän reaktiota kyseiseen pettymykseen.

– Se mistä olen eniten huolissani on, etteikö häviäminen satuta heitä tarpeeksi? hämmästeli Scholes BT Sportin asiantuntijana.

– Unitedin pelaajana, kun häviää otteluita, tuntuuko se oikeasti kivuliaalta? Aivan kuin siitä olisi tullut hyväksytty asia.

Scholes ohjasi kritiikkiään myös Solskjærin työnantajien puoleen. Englantilaisikonin mielestä norjalaisluotsilla saattoi olla ottelussa liian vähän hävittävää.

[readmore from=Manchester-United]

– Ja mitä Oleen tulee – missä ovat hänelle asetetut vaatimukset? En usko että hänelle sanotaan: ”Kuule, sinun on voitettava pokaali tai saat luvan lähteä”, jatkoi Scholes.

– Hän on tehnyt edistystä edelliseen 3-4 vuoteen peilaten. Mutta jos menee ajassa vielä enemmän taaksepäin, ei edistystä ole selvästi tapahtunut, koska tämän seuran odotetaan voittavan pokaaleja.

– Jos odotus jatkuu ensi vuoden tai seuraavan muutaman vuoden puolelle, eikä hän ole vieläkään voittanut mitään, niin sitten hänellä saattaa olla ongelma. Mutta juuri nyt en usko, että hänelle asetetut vaatimukset ovat vielä sillä tasolla, että hänen pitäisi voittaa.

LUE MYÖS: