Manchester City aikoo jatkaa kapealla topparikalustolla kauden loppuun saakka.

Vincent Kompany lähti Citystä Anderlechtiin viime kesänä, eikä City hankkinut markkinoilta tilalle uutta miestä. Kun sitten vielä Aymeric Laporte ja John Stones loukkaantuivat lyhyen ajan sisään, Cityllä oli yhtäkkiä riveissään vain yksi mitat täyttävä toppari: Nicolás Otamendi. Toisena topparina on nyt tuurannut keskikenttämies Fernandinho.

Stones palannee vajaan kuukauden kuluttua vahvuuteen, mutta Laporte on sivussa arviolta vielä kuukausitolkulla. City ei kuitenkaan aio hakea pika-apua tammikuun siirtomarkkinoilta.

– Minä en vastaa noista asioista, mutta tammikuussa emme tee ostoksia. Meillä ei ollut kesällä rahaa maksaa suuria summia pelaajista, eikä meillä ole rahaa talvellakaan, Guardiola sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Aiomme nojata nykyisiin pelaajiimme. Meillä on [Taylor] Harwood-Bellis, Eric [García] ja muita nuoria, lahjakkaita pelaaja. Voimme luottaa heihin.

– Vinny [Kompany] oli uskomaton henkilö ja hän auttoi sekä minua että seuraa valtavasti. Mutta hän päätti siirtyä Anderlechtiin ja meidän on nyt mentävä eteenpäin.

City kohtaa Valioliigan seitsemännen kierroksen ottelussa Evertonin vieraskentällä. Ottelu pelataan tänään lauantaina kello 19.30 Suomen aikaa.