Englannin maajoukkueen vanha hujoppihyökkääjä Peter Crouch ehti jo hetken tutustua Valioliiga-tähteyden tuomiin ylellisyyksiin, kunnes Manchester Unitedin entinen kapteeni Roy Keane sai hänet toisiin ajatuksiin.

Crouch, 39, kertoi BBC:n haastattelussa, että hän päätti pistää haisemaan, kun hän pelasi Liverpoolissa ja Englannin maajoukkueessa. Hän vaihtoi Renault Méganensa näyttävään Aston Martiniin, mutta luopui uudesta luksusajokistaan jo samalla viikolla. Kovanaamana tunnetun Keanen, 48, pettynyt ilme oli Crouchille viimeinen pisara.

– Pelasin Liverpoolissa ja Englannin maajoukkueessa, joten ajattelin, että ”nyt olen lyönyt läpi”. Mégane lähti vaihtoon ja Aston Martin tuli tilalle.

– Mutta tiesin, että se ei ollut minun tapaistani. Siihen [Aston Martiniin] nouseminen oli työlästä, eikä minusta ikinä tuntunut hyvältä siinä. Mutta kerran ajoin Roy Keanen vierelle. Minulla oli aurinkolasit silmillä, ikkuna auki ja roikotin kättäni autosta.

Roy Keane toimi viime kaudella Nottingham Forestin apuvalmentajana. Kuva: Getty Images

– Sitten katsoin Royta ja hän katsoi minua. Ja te tiedätte, miten Roy katsoo ihmisiä ”sillä tavalla”. Hän katsoi minua, enkä ollut ikinä tuntenut oloani pienemmäksi.

– Se ilme kieli puhtaasta vastenmielisyydestä. Minun on kiitettävä Royta. En edes tiedä, tunnistiko hän minua vai luuliko hän minua vain joksikin idiootiksi liikennevaloissa, mutta minä käännyin katsomaan itseäni peilistä sen jälkeen, kun hän ajoi pois. Myin sen auton sillä samalla viikolla.