Barcelonan Philippe Coutinho on yksi mahdollinen liikkuja kesän siirtomarkkinoilla.

Katalonialaisseuran historian kallein hankinta (tähän mennessä Barcelona maksanut Liverpoolille 145 miljoonaa euroa) palaa Barcelonaan kesällä Bayern Münchenistä, mutta seura on tiettävästi valmis panemaan Coutinhon heti myyntin.

Barcelonalaislehti Mundo Deportivon mukaan Barca havittelee kesällä suuria kaloja siirtomarkkinoilta: Neymaria ja Lautaro Martínezia. Kaksikon yhteissumma nousisi noin 300 miljoonaan euroon, ja jotta Barcelonan noudattaisi FFP-sääntöjä, sen pitäisi ensin myydä pelaajia. Coutinho olisi yksi potentiaalinen myytävä.

Espanjalaislehdistön mukaan Barcelonassa on ymmärretty, että tappiolle Coutinhon kanssa jäädään. Näillä näkymin mikään seura ei ole valmis maksamaan brasilialaisesta 100:a miljoonaa euroa, 145 miljoonasta puhumattakaan.

Transfermarktin määritelmien mukaan Coutinhon siirtomarkkina-arvo on tällä hetkellä 70 miljoonaa euroa. Se kuulostaa jo summalta, joka voisi herättää useamman seuran kiinnostuksen. MD kertookin, että Coutinho ja Ousmane Dembélé ovat kiinnostavimpia myyntikohteita Barcelonan tyhjennysmyynnissä.

MD tietää tässä vaiheessa jopa kertoa, että Chelsea ja Manchester United ovat jo tiedustelleet Coutinhon saatavuutta. Ilmeisesti mitään konkreettisia tarjouksia ei ole kuitenkaan vielä tehty.