Arsenalin palkkahirmu ei innostunut eksoottisesta tarjouksesta

© Kuva: Getty Images

Arsenalin hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang ei ole innoissaan ajatuksesta siirtyä Saudi-Arabiaan, kertoo Athletic.

Tykkimiehet sai gabonilaiskärjestä lainatarjouksen Al Nassrilta, joka halusi osto-option mukaan diiliin ja oli valmis maksamaan hyökkääjän palkkakulut kokonaan.

Aubameyang, 32, ei ole kuitenkaan kiinnostunut siirtymään pois kirkkaimmista parrasvaloista tässä vaiheessa uraansa. Hän haluaa jatkaa pelaamista jossain huippusarjassa.

Athleticin mukaan Aubameyang on herättänyt kiinnostusta myös eurooppalaisissa seuroissa, kuten Paris Saint-Germainissa, mutta hänen korkeat palkkakulunsa ovat iso ongelma lähes jokaiselle kiinnostuneelle joukkueelle.

Aubameyang on viimeksi pelannut Arsenalin paidassa 6. joulukuuta, kun hän tuli lyhyesti vaihdosta kentälle Evertonia vastaan. Kyseisen ottelun jälkeen Arsenal otti joukkueen kapteeninnauhan häneltä pois ja perusteli päätöstä gabonilaiskärjen ”viimeisimmällä kurinpidollisella rikkomuksella”.

Athleticin mukaan rikkomuksella viitattiin Aubameyangin ulkomaan reissuun, jolta hän palasi sovittua myöhemmin. Hän sai Arsenalilta luvan matkustaa Ranskaan tapaamaan äitiään sillä ehdolla, että hän palaa Englantiin tiettyyn päivään mennessä. Gabonilaishyökkääjä palasi kuitenkin Lontooseen vasta seuraavana aamuna.

Kyseessä oli toinen kerta viime vuonna, kun Aubameyang pudotettiin kokoonpanosta myöhästelyn takia.

Aubameyang on pelannut Arsenalissa kaikkiaan 163 ottelua tehden niissä yhteensä 92 maalia ja syöttäen 21. Hänen sopimuksensa Tykkimiesten kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.