Antonio Conte kyllästyi Mikel Artetan käytökseen: ”Hän voi ottaa tästä neuvostani opiksi”

© Kuva: Getty Images

Tottenham ja Arsenal pelasivat torstai-iltana kauden toisen Pohjois-Lontoon derbyn. Kotikentällään pelannut Tottenham oli tällä kertaa selvästi parempi ja nappasi täyden pistepotin 3-0-voitolla.

Ottelun avausjaksolla Tottenham sai rangaistuspotkun tilanteesta, josta monien mielestä ei pitäisi viedä palloa 11 metriin. Kyseisestä tilanteesta ehti vierähtää vain kymmenen minuuttia, kun ottelun erotuomari Paul Tierney nosti Rob Holdingille toisen keltaisen kortin, mikä tarkoitti Arsenalin joutumista miesalivoimalle.

Arsenalin manageri Mikel Arteta purnasi pelin jälkeen tuomioista. Espanjalaisluotsi kuitenkin piti pahimmat mölyt mahassaan, koska hän kaavaili saavansa ”kuuden kuukauden pelikiellon, mikäli sanoisi sen mitä ajattelee”.

Antonio Conten mielestä hänen virkaveljensä tulisi keskittyä enemmän oleelliseen ja vähentää valittamista.

– Hän valittaa paljon. Hänen on keskityttävä enemmän joukkueeseensa, Spurs-luotsi sanoi.

– Hänen on keskityttävä enemmän työhönsä. Hänen on jatkettava työskentelyä, koska hän on erittäin hyvä [valmentaja]. Ei ole hyvä asia kuulla jonkun valittavan koko ajan.

– Kuulitteko Liverpoolissa minun valittavan Fabinhosta ja kaikista muista virheistä? Ette. Hän voi ottaa tästä neuvostani opiksi jos haluaa, mutta jos hän ei halua, en välitä siitä.

 


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.