Southampton voitti maanantai-iltana Liverpoolin 1-0-lukemin (lue lisää).

Päätösvihellyksen jälkeen kamerat kohdistuivat Southamptonin päävalmentaja Ralph Hasenhüttliin, joka vajosi tunteikkaana polvilleen ja murtui kyyneliin.

Itävaltalaisluotsi ei ollut koskaan aiemmin urallaan onnistunut voittamaan Liverpoolia. Kolme edellistä kohtaamista Jürgen Kloppin miehistöä vastaan olivat kaikki päättyneet tappioihin, minkä takia voitto Valioliigan hallitsevasta mestarista teki hänen illastaan ”täydellisen”.

Jos allaoleva video ei näy, klikkaa tästä.

Football Daily

@footballdaily
Southampton boss Ralph Hasenhuttl sinks to his knees at full-time after beating Liverpool! 👏

Pure emotion from the Saints manager!

– En ole koskaan aiemmin vienyt pisteitä Jürgenilta. Uskoin, että tänään voisimme tehdä niin, vaikka he olivat niin vahvoja hyökkäyspäässä. Uskoimme, että jotain voi tapahtua, Hasenhütll kertoi Sky Sportsille voiton jälkeen.

– Se tapa millä puolustimme tänään oli mahtava. Pelaajien ponnistus oli avain voittoon. Mentaliteetti oli vielä parempi. Tämä oli täydellistä. Täydellinen päivä, täydellinen ilta, sekä tärkeä askel meille myös jatkon kannalta.

– Meillä oli niin paljon loukkaantumisia, mutta me silti kilpailimme tällaista joukkuetta vastaan. Meillä oli tänään täydellinen pelisuunnitelma ja onnea. Tällaista joukkuetta vastaan mukana on oltava tuuria.

– Oliko tämä ylpein hetkeni Southamptonin managerina? Meillä on ollut muitakin hyviä voittoja. Tänään, kukaan ei odottanut tätä. Tällaisen joukkueen voittamista ei koskaan voi odottaa. Olen todella ylpeä, että kova työ ja uusien asioiden oppiminen palkittiin näin.

Southampton on voittonsa myötä kuudentena, vain neljän pisteen päässä sarjakärki Liverpoolista.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"No, it's the wind definitely! It's so cold here!" 💨

An emotional Ralph Hasenhuttl says tonight's win is his most proud moment in charge of #SaintsFC! 😢

Danny Ings condemns champions to second Premier League defeat: trib.al/fQCynnL