Liverpoolin toppari Rhys Wiliams jätettiin tiistaina sivuun Englannin alle 21-vuotiaiden maaottelusta Albaniaa vastaan lonkkavaivan takia.

Englannin U21-joukkueen päävalmentaja Aidy Boothroyd selvensi, että Williams, 19, lähetettiin varotoimenpiteenä takaisin Liverpoolin hänen valitettua ”pienestä” lonkkaongelmasta ennen peliä.

[readmore from=Liverpool]

– Meidän lääkintäpuolemme on aina yhteydessä seuraan, jos jollain on potentiaalinen loukkaantuminen tai tälli, kommentoi Boothroyd Sky Sportsin mukaan.

– Rhys ei itse asiassa ollut [nimettynä] vaihtopenkillä, jotena ajattelin, että hänen on parempi palata Liverpooliin.

Liverpoolissa toivottaneen hartaasti, että Williamsin lonkkavaiva ei osoittaudu vakavaksi vammaksi, sillä hallitsevalla Valioliigan mestarilla on jo valmiiksi järkyttävä määrä loukkaantuneita pelaajia etenkin puolustusosastolla.

Topparit Virgil van Dijk ja Joe Gomez ovat mahdollisesti koko loppukauden sivussa polvivammojen vuoksi ja laitapuolustajat Trent Alexander-Arnold ja Andrew Robertson kärsivät lihasvammoista. Alexander-Arnoldin on vahvistettu olevan noin kuukausi sivussa. Liverpoolin ainoa kunnossa oleva kokenut toppari on Joël Matip, jolla on myös värikäs loukkaantumishistoria takanaan.

Tällä hetkellä Liverpoolin sairastuvalla ovat myös keskikenttäpelaajat Fabinho, Jordan Henderson, Thiago Alcântara sekä pitkäaikaispotilas Alex Oxlade-Chamberlain. Fabinho ja Thiago lähestyvät kuitenkin hyvää vauhtia pelikuntoa. Lisäksi laitahyökkääjä Mohamed Salah sai juuri positiivisen tuloksen koronavirustestissä.