Manchester Unitedin entinen huippupuolustaja Rio Ferdinand pettyi erityisesti Anthony Martialin ja Marcus Rashfordin esitykseen keskiviikkoillan tappiossa Sheffield Unitedia vastaan.

Ole Gunnar Solskjærin huippuvireinen miehistö lähti otteluun 13 sarjapelin tappiottomasta putkesta, mutta Valioliigan viimeisellä sijalla makaava Sheffield United onnistui yllättämään heidät vasta kauden toisella voitollaan.

David De Gea ja Axel Tuanzebe olivat pääsyyllisiä Sheffield Unitedin maaleihin, mutta Ferdinandin mielestä joukkueen suurimmat ongelmat löytyivät keskiviikkona manchesterilaisten hyökkäyspäästä.

– Heillä ei ollut lainkaan tarmoa tai vauhtia. Ensimmäisestä minuutista lähtien, heiltä puuttui se samanlainen ahneus, jota olemme tottuneet Unitedilta näkemään, Ferdinand kertoi BT Sportille päätösvihellyksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Marcus Rashford, Anthony Martial and Mason Greenwood all failed to create a single chance against Sheffield United.

Jos ylläoleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

– Kaikki kunnia Sheffield Unitedille, sillä Chris Wilder asetti heidät todella hyvin, mutta United ei edes kysynyt kysymyksiä.

LUE MYÖS: Ole Gunnar Solskjær syytti tuomaria kahdesta virheestä Manchester Unitedin tappiossa

Bruno Fernandes, johon he ovat luottaneet niin vahvasti viimeisten kuukausien aikana, ei saanut tänään hommaa luistamaan. Sama juttu Paul Pogban kohdalla.

– Rashford ja Martial olivat suorastaan näkymättömiä. He eivät päässeet kiinni mihinkään, eivätkä luoneet yhtikäs mitään.

[readmore from=Manchester-United]

Manchester United on yhä vain pisteen päässä sarjakärki Manchester Citystä, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän. Ferdinandin mukaan keskiviikon tappio sarjajumbolle oli kuitenkin katsaus todellisuuteen.

– Jos kukaan Old Traffordilla ehti innostua joukkueen sijoituksen ansiosta, tulisi tämän palauttaa kaikki maan pinnalle. Minun mielestäni Man United on ollut viime aikoina loistava nopeiden reaktioiden suhteen, mutta tänään kaikki se näytti murenevan käsiin.