Lehti: Manchester Unitedin manageriehdokkaaksi nousi huippumenestynyt yllätysnimi

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkueen päävalmentaja Roberto Mancini on noussut yllätysnimenä Manchester Unitedin manageriehdokkaaksi, kertoo Telegraph.

United vahvisti maanantaina, että se on nimittänyt Ralf Rangnickin väliaikaismanagerikseen loppukaudeksi, jonka jälkeen hän jää seuraan neuvonantajaksi. Manchesteriläisten on siis määrä nimittää uusi pysyvä manageri ensi kesänä.

Mancinin, 57, käytettävyys riippuu pitkälti siitä, miten hänen tilanteensa Italian maajoukkueen peräsimessä etenee. Italia jäi MM-karsintalohkossaan toiseksi, joten sen on osallistuttava maaliskuussa jatkokarsintaan päästäkseen ensi vuonna pelattavaan lopputurnaukseen.

Tällä hetkellä Mancini on täysin sitoutunut Italian valmentamiseen. Hänellä on kesään 2026 ulottuva sopimus maajoukkueessa, joten arvoturnauksia olisi luvassa vielä Qatarin MM-kisojenkin jälkeen.

Manchester United saattaa iskeä apajille, jos Italia putoaa MM-jatkokarsinnassa. Paluu Valioliigaan saattaa joka tapauksessa kiehtoa Mancinia, vaikka Italia selviytyisikin kisoihin.

Mancini on voittanut valmentajana yli kymmenen pokaalia, joista viimeisin tuli viime kesän EM-kisoista. Vuosina 2009-2013 hän luotsasi Unitedin paikallisvastustajaa Manchester Cityä, jonka kanssa hän juhli Valioliigan ja FA Cupin mestaruuksia.

Unitedin muiksi manageriehdokkaiksi on huhuttu Paris Saint-Germainin Mauricio Pochettinoa, Ajaxin Erik ten Hagia ja Leicesterin Brendan Rodgersia.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.