Virallista: Chelsean keskikenttäpelaaja siirtyy Aston Villaan – ”Todellinen kaappaus”

© Kuva: Getty Images

Aston Villa on hankkinut Ross Barkleyn Chelseasta kauden 2020-21 kattavalla lainasopimuksella, seura tiedottaa virallisilla kotisivuillaan.

Barkley on Aston Villan viides pelaajahankinta tänä kesänä. Dean Smith on vahvistanut joukkuettaan jo Ollie Watkinsilla, Emiliano Martínezilla, Matty Cashilla ja entisellä Chelsea-hyökkääjällä Bertrand Traorélla.

– Rossin tasoisen pelaajan hankkiminen on todellinen kaappaus meidän seuralta, ja olen varma että hän tulee kukoistamaan täällä ja parantamaan meidän joukkeuttamme, Villan päävalmentaja Smith kommentoi seuran verkkosivuilla.

Barkley, 26, siirtyi Evertonista Chelseaan tammikuussa 2018 noin 17 miljoonalla eurolla. Keskikenttäpelaaja on sen jälkeen pelannut yhteensä 86 ottelua ja tehnyt 11 maalia lontoolaisseuran paidassa.

Barkley ehti pelata tällä kaudella kolme peliä Frank Lampardin miehistössä, onnistuen kertaalleen maalinteossa. Viime kaudella hän aloitti vain 13 peliä Valioliigassa, pelaten suurimmat minuuttinsa cup-otteluiden puolella.

Barkleyn sopimus Chelsean kanssa ulottuu vuoteen 2023 saakka. Lampard on tiettävästi lainaamassa myös Ruben Loftus-Cheekin eteenpäin ennen siirtoikkunan sulkeutumista vapauttaakseen tilaa useiden kesähankintojen vahvistamasta miehistöstä.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.