Chelsean kasvatti kärsinyt vaikeista selkävaivoista: ”Se on haitannut minua paljon”

© Kuva: Getty Images

Ruben Loftus-Cheek sanoo, että hänellä ei ole mitään syytä jättää Chelseaa.

Englannin maajoukkuepelaaja Loftus-Cheek, 23, haki viime kaudella peliaikaa lainasopimuksella Crystal Palacesta. Ennen lainapestiään hän oli esiintynyt Chelsean edustusjoukkueessa 32 kertaa. Tällä kaudella Loftus-Cheek on pelannut Chelsean keskikentällä jo 38 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä yhdeksän maalia ja syöttänyt viisi.

Loftus-Cheekin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2021, mutta Chelsea haluaa Sky Sportsin mukaan kiinnittää hänet pian pidemmällä diilillä.

– En ole varma [jatkosopimuksesta], annan agenttini hoitaa sen. En ajattele sitä juuri nyt.

– Minulle on tärkeää keskittyä siihen, mitä tässä ja nyt tapahtuu, ja minä pelaan juuri nyt. Kaikki näyttää hyvältä, joten minulla ei ole syytä ajatella lähtöä Chelseasta.

Loftus-Cheekille huomautettiin, että hän ansaitsisi palkankorotuksen, mihin hän vastasi naureskellen.

– Minulla ei ole syytä lähteä. Se olisi mahtavaa, jos saisin palkankorotuksen.

Loftus-Cheek on kärsinyt läpi ammattilaisuransa sitkeistä selkävammoista. Hän myöntää, että vaivat ovat hidastaneet hänen kehitystään.

– Minulla on ollut selkävammoja, kipuja alaselässä, 16- tai 17-vuotiaasta lähtien.

– Se on vaivannut minua urani viime vuosina, ja olen käsitellyt ja hoitanut sitä fysioiden kanssa. Se on haitannut minua paljon.

– Mutta olen vuosien saatossa oppinut kropastani fysioiden avulla, ja me olemme kehittäneet rutiinin, jolla pidämme sen kurissa. Teemme paljon töitä.

– En usko, että se on asia, josta joudun kärsimään loppu-urani ajan. Minulla on nyt todella hyvä olo, parempi kuin koskaan. Selkääni ei ole vihlonut kertaakaan viikkoihin.

– En ole aikaisemmin tottunut siihen, että pelaan suuren osan kauden peleistä. Pelaamme kolmen päivän välein.

– Selälleni on tärkeää, että saan oikeanlaista lepoa, joten en välttämättä vedä kokonaisia harjoituksia kaksi päivää ottelun jälkeen. Saatan olla mukana vain puolet ajasta. Siten hellitän sitä.

– Tuntuu hyvältä, että minut nähdään tärkeänä pelaajana joukkueelle ja että autan joukkuetta voittamaan pelejä. Minusta tuntuu, etten ole ikinä kokenut sitä urallani.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!