Goalin saamien tietojen mukaan Arsenal, AC Milan ja AS Monaco taistelevat kaikki Southamptonin laitapuolustaja Ryan Bertrandista tänä kesänä. Manchester Cityn on kerrottu myös tarkkailevan tilannetta.

Bertrandin ja Southamptonin väliset neuvottelut uudesta sopimuksesta ovat kaatuneet, joten englantilaispuolustajalla on lupa jättää seura ilman siirtokorvauksesta kesäkuun jälkeen.

– Katsomme muita kohteita, koska tekemäämme tarjousta ei ole hyväksytty hänen (Bertrandin) puoleltaan. Kun tulevaisuudelle ei löydy yhteistä polkua, on meidän tarkkailtava muita kohteita tälle pelipaikalle, Hasenhüttl totesi viikonloppuna lehdistölle.

[readmore from=Siirtouutiset]

31-vuotiaalle Bertrandille olisi tällä hetkellä kovasti käyttöä etenkin Arsenalissa, joka yritti hankkia hänet jo tammikuun siirtoikkunassa.

Mikel Arteta on joutunut sinnittelemään viimeiset viikot ilman pelikuntoista vasenta laitapuolustajaa, paikaten loukkaantunutta Kieran Tierneyä keskikenttämies Granit Xhakalla.

Bertrand on pelannut tällä kaudella 29 valioliigaottelua, joissa hän on syöttänyt yhden maalin. Southampton on Valioliigan sarjataulukossa neljänneksi viimeisenä.