Liverpool havittelee uutta keskikenttäpelaajaa kesän siirtomarkkinoilta.

Eurosportin mukaan Valioliigan hallitseva mestari on valmis liittymään siirtokilpaan Sheffield Unitedin avainpelaaja Sander Bergestä.

Norjan maajoukkuemies siirtyi Bramall Lanelle vuoden 2020 alussa 24 miljoonalla eurolla, mutta hänen odotetaan vaihtavan maisemaa taas kuluvan kauden jälkeen.

Sheffield United on Valioliigan sarjataulukossa viimeisenä, jopa 14 pisteen päässä turvasta. Putoaminen Mestaruussarjaan näyttää vääjäämättömältä, kuten myös Bergen lähtö.

23-vuotias keskikenttäpelaaja on ollut joulukuusta lähtien sivussa leikkausta vaatineen jännevamman takia. Aston Villa on esittänyt jo kiinnostusta Bergeä kohtaan, mutta nyt Liverpoolin kerrotaan liittyneen hänen ihailijoidensa joukkoon.

[readmore from=Siirtouutiset]

Jürgen Klopp ei vielä tiedä, kuinka paljon rahallista tukea hän saa kesän pelaajahankintoja varten. Saksalaisluotsi on tiettävästi kiinnostunut useamman osa-alueen vahvistamisesta, mutta Georginio Wijnaldumin lähtö pakottaisi hänet todennäköisesti myös uuden keskikenttämiehen perään.

Wijnaldumin nykyinen diili Anfieldilla umpeutuu tähän kauteen, eikä hän ole vielä suostunut Liverpoolin jatkosopimustarjoukseen. Bergen uskotaan olevan saatavilla edulliseen hintaan, kun Sheffield Unitedin putoaminen sarjaporrasta alemmas varmistuu.

Puolustavan keskikenttämiehen roolissa parhaiten viihtyvä Berge on pelannut yhteensä 27 ottelua Valioliigassa ja tehnyt niissä kaksi maalia.