Lähteet: West Hamin ennätyshankinta siirtymässä Hollantiin

© Kuva: Getty Images

Hollantilaisjätti Ajax on tehnyt tarjouksen West Hamin ennätyshankinta Sébastien Hallerista. Tammikuun siirtoikkunan toistaiseksi kallein pelaajakauppa on kattavien lähteiden mukaan lähellä toteutua.

Osapuolet neuvottelevat parhaillaan 26-vuotiaasta hyökkääjästä, joka maksoi West Hamille 50 miljoonaa euroa kesällä 2019. Ajaxin kerrotaan tarjonneen pelaajasta noin 25 miljoonaa euroa, mutta lopullinen summa voi vielä muuttua hieman suuntaan tai toiseen.

Hallerin suoritukset Valioliigassa eivät ole vastanneet juuri lainkaan odotuksia, kun ottaa huomioon hänen jättimäisen siirtokorvauksensa. Norsunluurannikon maajoukkuetta nykyisin edustava kärkimies on tehnyt vain 10 maalia 48 sarjaotteluun West Hamin paidassa.

Hollannissa pelatessaan ruuti oli kuitenkin kuivempaa. Edustaessaan vielä Utrechtia, hän teki 51 maalia 98 otteluun ja ansaitsi vakuuttavilla otteillaan siirron Bundesliiga-seura Eintracht Frankfurtiin.

Frankfurtissa hän osui 33 kertaa 77 otteluun, jonka jälkeen West Ham toi Hallerin ennätyssummalla Lontooseen. Nyt tie on viemässä kuitenkin takaisin Hollantiin.

West Ham oli tiettävästi valmis pitämään Hallerista kiinni kesään saakka, jolloin sen olisi helpompi hankkia hänelle korvaaja. 25 miljoonan euron korvaus alisuorittavasta pelaajasta saattaa kuitenkin olla tarpeeksi houkutteleva summa tarjouksen hyväksymiseksi.

Lähteet: L’Équipe, Goal, Sky Sports


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.