Sergio Agüeron tulevaisuus roikkuu ilmassa.

Pep Guardiola ei ole löytänyt Manchester Cityn argentiinalaistähdelle käyttöä hänen palattua pelikuntoon pitkän sairauslomansa jälkeen, mikä on ainoastaan vahvistanut uhkakuvia 32-vuotiaan lähdöstä.

Agüeron sopimus Etihad Stadiumilla umpeutuu tähän kauteen, eikä Guardiola ole vielä varma, onko Valioliigan kärkiseuralla tarkoitus solmia jatkosopimusta legendaarisen hyökkääjänsä kanssa.

– Sen perusteella, millainen hän on ihmisenä, persoonana ja jopa pelaajana, haluaisin hänen tietysti jatkavan täällä, Guardiola vastasi kysyttäessä hänen omaa mielipidettään aiheesta.

– Mutta meidän on katsottava, mitä kauden lopussa tapahtuu. Emme voi sivuuttaa sitä, miten pitkään hän oli poissa. Olemme vasta saamassa hänet takaisin kuntoon.

Espanjalaisluotsin mukaan Agüeron loukkaantumisongelmat ovat tällä hetkellä ratkaiseva tekijä jatkosopimusneuvotteluiden alla, minkä vuoksi lähtöä voidaan pitää mahdollisena.

– Tiedän hänen tarvitsevan peliminuutteja parhaan kunnon saavuttamiseksi, mutta emme ole nyt sellaisessa asemassa, jossa voisimme antaa pelaajille minuutteja vain, koska haluamme antaa heille minuutteja, Guardiola jatkoi.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Joten aiomme neuvotella asiasta. Uskon seuran olevan yhteydessä hänen agenttiinsa ja kauden lopussa tilanne selkenee. Sama tilanne koskee Fernandinhoa [jonka sopimus päättyy myös tähän kauteen].

Agüero on pelannut tällä kaudella vain 11 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien. Guardiolan kommenteista päätellen hän tuskin palaa Cityn avauskokoonpanoon keskiviikkona, kun joukkue kohtaa Southamptonin Etihadilla kello 20:00.