Manchester Cityä kymmenen vuoden ajan [2011-2021] edustanut Sergio Agüero siirtyi kesällä FC Barcelonaan.

Agüero, 33, on kärsinyt alkukauden aikana erinäisistä loukkaantumisista ja on pelannut katalonialaisseuran riveissä ainoastaan viisi ottelua. Viimeksi argentiinalainen nähtiin kentällä lokakuun lopulla pelatussa Alavés-ottelussa, jossa hän joutui jättämään kentän jo avausjaksolla kärsittyään rintakivuista sekä hengitysvaikeuksista.

Barcelona tiedotti marraskuun alussa Agüeron olevan sivussa tositoimista noin kolme kuukautta, mutta viikonlopun aikana katalonialaismediassa on pyörinyt huhuja siitä, että hänen peliuransa on sydänongelmien vuoksi kokonaan ohi.

Tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa siitä, jatkuuko Agüeron peliura vai ei, mutta hänen ex-seurakaveri Samir Nasrin mukaan argentiinalaishyökkääjän ura on ohi.

Hän [Agüero] lähetti minulle juuri viestin ja valitettavasti se [uran päättyminen] on vahvistettu, Nasri kertoi Canal Plus:lle.

– Sen lisäksi, että hän on ollut kaikkien tuntema pelaaja, hän on erittäin hyvä kaveri, erittäin hyvä ihminen. Se ei ole valinta, se on valitettavasti pakko tehdä. Tiedän hänen rakkautensa jalkapalloa kohtaan, joten minä olen todella pahoillani hänen puolestaan.

Nasri ja Agüero olivat seurakavereita Cityssä vuosina 2011-16. He voittivat yhdessä kaksi kertaa Valioliigan mestaruuden sekä kertaalleen Englannin Liigacupin.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.